Mihai Trăistariu, decizie RADICALĂ după eşecul de la Eurovision

După eşecul de la Eurovision, Mihai Trăistariu este decis să dea lovitura cu ultima piesă, "Paradisio". După ce primul videoclip lansat pentru această melodie a fost un mare eşec, primind o mulţime de critici, artistul s-a încăpăţânat să-k refacă, iar acum se pregăteşte de lansare. Însă a luat şi o decizie care nu prea a fost înţeleasă de fani.

RomaniaTV.net
12 apr. 2016, 08:22
Mihai Trăistariu, decizie RADICALĂ după eşecul de la Eurovision

Mihai Trăistariu a luat o decizie radicală după toate controversele născute în jurul piesei „Paradisio”, cu care a obţinut doar un loc 5 la selecţia naţională pentru Eurovision 2016. Dacă toată lumea aştepta ca lansarea videoclipului să aibă loc în România, ei bine, acest lucru nu se va întâmpla.

„Videoclipul PARADISIO e gata. În câteva ore … va apărea peste tot . Și, așa cum v-am spus, se lansează mai întâi în GRECIA. Succes PARADISIO!”, a scris Trăistariu pe contul de socializare, unde fanii s-au arătat cel puţin nedumeriţi de decizia luată de artist, care apoi va lansa piesa şi în Cipru, Bulgaria şi Albania.

Mihai Trăistariu s-a clasat pe locul 5 în finala Eurovision de la Baia Mare. Vizibil emoţionat, dar şi dezamăgit de rezultat, artistul nu a mai putut spune nimic în faţa publicului, însă ulterior a lansat mai multe acuzaţii la adresa organizatorilor.