Mihai Trăistariu desființează momentul artistic al lui Roxen, reprezentanta României la Eurovision: „Se chinuie să cânte”

Mihai Trăistariu, participant la Eurovision de 11 ori, a criticat dur prestația lui Roxen, reprezentanta de anul acesta la popularul concurs european de muzică.

13 mai 2021, 18:21
Mihai Trăistariu desființează momentul artistic al lui Roxen, reprezentanta României la Eurovision: „Se chinuie să cânte”

Mihai Trăistariu, concurent la Eurovision de 11 ori, a criticat-o dur pe Roxen, artista care reprezintă România anul acesta în cadrul prolificului concurs european de muzică. Trăistariu i-a reproșat lui Roxen că nu poate să cânte și că nu este o prezență îndeajuns de interesantă.

„Am trăit povești din astea la Te cunosc de undeva. Ea abia își duce partitura până la capăt. Nu mi s-a părut nimic interesant. Nu mă deranjează show-ul ei, dar se chinuie să cânte”, a afirmat Mihai Trăistariu, conform Libertatea.

Mihai Trăistariu despre Roxen la Eurovision: Aduce a Billie Eilish și este ok

De asemenea fostul membru Valahia a asemănat-o pe Roxen cu faimoasa cântăreață din SUA, Billie Eilish, însă tot el e de părere că show-ul artistei românce ar avea mai mult impact dacă ar include și dansatori.

„Părerea mea e că ea trebuia să fie mai statică, are răgușeala ei, aduce a Billie Eilish și este ok, are maniera ei, și-ar fi pus în valoare mai mult glasul, să facă alții în jurul ei show, e foarte greu să dansezi și să cânți în același timp”, mai precizează Trăistariu.

Roxen urmează să participe la concursul Eurovision la data de 18 mai 2021 unde va cânta piesa „Amnesia”. Ediția cu numărul 65 a concursul de muzică va avea loc la Rotterdam, iar semifinala se va desfășura în perioada 18 şi 20 mai iar finala pe 22 mai. Spectacolul va fi difuzat de TVR.