De ce nu s-a căsătorit Mihai Trăistariu până la 41 de ani: „Nu sunt Columbeanu cu Monica lui”

De ce nu s-a căsătorit Mihai Trăistariu până la 41 de ani. Artistul încă se numără pe lista burlacilor din showbiz-ul autohton, iar asta nu pentru că nu își dorește o parteneră lângă care să experimenteze fericirea, ci din alte motive.

06 apr. 2021, 18:21
De ce nu s-a căsătorit Mihai Trăistariu până la 41 de ani: „Nu sunt Columbeanu cu Monica lui”

De ce nu s-a căsătorit Mihai Trăistariu până la 41 de ani. Cântăreţul a recunoscut că simte că este un ghinionist în dragoste, iar asta și din cauza alegerilor pe care le-a făcut de-a lungul vieții amoroase.

N-am noroc în dragoste. Nu că nu am noroc… nu aleg ce trebuie. Eu am realizat acum că am ales numai diferențe de vârstă mare, eu la 40, ele la 20, nu se combină așa lucrurile, că nu sunt Columbeanu cu Monica lui. Am greșit. Am avut relații și de 7 ani și de 3 și 4 ani, dar nu știu ce greșesc.

Eu sunt un tip foarte calm, pașnic, aduc bani acasă, am o situație bună, nu cheltui aiurea, nici nu văd ce să-mi reproșezi prea mult. Nu înșel, nu știu să gătesc și nu prea fac curățenie. Am ales după aspectul fizic și m-am dus înainte instinctiv și nu m-am gândit să fie o legătură între noi pe comunicare și aici am pierdut tot timpul”, a spus Mihai Trăistariu.

Citeşte şi: Mihai Trăistariu, detalii din viaţa amoroasă. De ce nu rezistă relaţiile sale: „Am avut numai puștoaice și nu era ok”

De ce nu s-a căsătorit Mihai Trăistariu până la 41 de ani

Totodată, Mihai Trăistariu a dezvăluit că acum știe exact ce caută de la o femeie și nu mai este dispus să piardă timpul. „Cred că știu că-mi doresc de la acea fată. Relații am avut tot timpul. Am început să le ascund un pic de presă, pentru că am realizat că relații nu trebuie duse la televizor. Ca să ce? Trebuie să le trăiești acasă, în liniște. În ultimii cam atât durează o relație la mine: un an, doi.

Eu tot pornesc cu gândul că e relație definitivă, până la moarte, deși nu a fost mereu cu iubire, cu patos, a fost cu înțelegere. Nici nu m-am mai îndrăgostit în ultimul hal de o vreme, poate și vremurile nu ne mai fac să ne îndrăgostim ca la 20 de ani. Sunt mai practic”.

Nu vreau s-o mai întrețin, că spuneam că am avut numai puștoaice. Nu-mi place să întrețin o fată, adică să fie doar o studentă care vine acasă și vrea la cluburi… Eu nu le-am dat bani oricum. Nu le-am învățat să le dau bani de buzunar niciodată. Cred că fiecare dintre ele s-a gândit că viața lângă o vedetă trebuie să fie de lux.

La mine nu e chiar așa. Viața mea e tulburată și agitată. Am o grămadă de animale, am 7 pisici în casă. Ele au griji în plus, că se face păr pe jos. Ele când vin în viața mea realizează că sunt sarcini. E de căutat, decât să ajungi la divorț, cauți mai mult”, a conchis artistul la Antena Stars.