Mihai Trăistariu este bântuit de fantome! Ce fenomene paranormale s-au întâmplat cu mașina de spălat a artistului: „Fraților, nu mai rezist! E nebunie curată! Jur!”

Mihai Trăistariu se pare că trăiește într-un film de groază! De peste o lună de zile, artistul susține că este bântuit de fantome. Iată care sunt fenomenele bizare la care a fost martor cântărețul.

08 feb. 2023, 10:26
Mihai Trăistariu este bântuit de fantome! Ce fenomene paranormale s-au întâmplat cu mașina de spălat a artistului: „Fraților, nu mai rezist! E nebunie curată! Jur!”
Mihai Trăistariu este bântuit de fantome

Cu toate că puțină lume crede în fenomene paranormale, se pare cu ele sunt reale! Cel puțin Mihai Trăistariu este martorul unor întâmplări cât se poate de ciudate. Srtistul nu mai are liniște în casă de când mașina sa de spălat a început să scoată o serie de sunete bizare.  Acesta a povestit în cadrul unei emisiuni întreaga situație și despre posibilele semne pe care le-ar putea primi de pe lumea cealaltă sau din viitor. El a mărturisit că nu a luat în calcul să vândă mașina de spălat, cu toate că fenomenele strani se întâmplă de mai bine de o lună.

Citește și: Mihai Trăistariu vrea să se însoare: „Fata trebuie să ştie gramatică şi să facă o ciorbă”

Acesta a spus că în urmă cu aproximativ o lună au început să se au început să se audă zgomotele și inițial s-a gândit că este vorba de o problemă tehnică, așa cum ar fi crezut oricare dintre noi. Șpocul a venit în momentul în care sunetele au continuat, cu toate că electrocasnicul era scos din priză.

„Pe 10 ianuarie, a început să îmi pâcâie ceva în baie. Eu am crezut că este apa, ca apa de la cadă. Mă duc, nimic. După o oră, iar și îmi spuneam ce o fi. Era egal, la fel. A trecut o noapte, au trecut două-trei zile și tot păcâie. Am scos din priză, am și spălat. Am început să postez, toată lumea a venit cu paranormale, cu dimensiuni, după am început eu să mă gândesc. Eu am zis că mă criogenez. După am ajuns să peste 1.000 de ani și se poate călători în trecut și zic că sigur am călătorit eu și îmi dau semne”, a spus Mihai Trăistariu, la Xtra Night Show.

Întrebat dacă s-a gândit să o vândă, Mihai Trăistariu a precizat că nu nu și-a pus problema să facă acest lucru, în special pentru că este de părere că aceste zgomote ar putea fi niște semne. Mai mult, acesta a încercat să găsească semnificațiile din spatele acestui fenomen.

Mihai Trăistariu la limita răbdării: „Fraților, nu mai rezist!”

„M-am uitat în tot ce se poate. M-am gândit că e mecanismul stricat. Mașina e de doi ani, e nouă. N-am chemat pe nimeni. Am zis că o las acolo, că poate e un mesaj, să îl descifrez. Se face aproape o lună și nu s-a mai oprit. Am scos-o din funcțiune, deci nu are legătură cu curentul electric. Ea e conectată la apă, are furtunul de apă băgat. Deci, poate să aibă legătură cu apa, dar nu e sunet de apă, că mai spun că vine apa cu presiune. Așa face încontinuu. Eu țin ușa închisă, să nu o aud. Nu vreau să o vând, că poate e un semn”, a mai spus artistul.

Seria evenimentelor paranormale trăite de Mihai Trăistariu se pare că nu se oprește la mașina de spălat. Aflat într-un hotel din bucurești acesta a pățit un fenomen similar, numai că de această dată în centrul atenției era un calorifer. ACesta a început să creadă că el este cel bântuit și nu mașina de spălat sau caloriferul.

”O să spuneți c-am înnebunit de tot … dar uitați-vă și voi ! Sunt într-un hotel, la București. Caloriferul a început să păcăne și el. După ce, de o lună de zile, mașina mea de spălat, de acasă, de la Constanța … păcăne matematic. Ascultați, priviți și cruciți-vă !!!”, a povestit acesta pe pagina sa de Facebook

Totodată, Mihai Trăistariu s-a gândit la varianta că aceste zgomote ar fi transmise de varianta lui din viitor și, cu toate că situația este nebunească, încearcă să își păstreze calmul.

„Fraților, nu mai rezist! Cineva îmi trimite mesaje ! Altfel … e nebunie curată ! Jur ! Acum … pe bune ! Credeți că e cineva de pe lumea cealaltă ? Cică ar putea fi oameni care nu mai sunt în viață și sunt prinși între cele două lumi : nici la morți dar nici la vii. Ce părere aveți ? Există așa ceva ? P. S. : Eu tot tind să cred că sunt eu din viitor! Jur! Îmi dau semne în trecut. Adică acum !!!”, a mai adăugat aceasta.

Citește și: Mihai Trăistariu șochează din nou: „Nu mă încântă ideea să înfiez copii. Prefer să îi clonez!”