Mihai Trăistariu vrea să se însoare: „Fata trebuie să ştie gramatică şi să facă o ciorbă”

Mihai Trăistariu a mai uitat de clonare şi parcă nu ar mai vrea o relaţie cu un robot, ci cu o fată în carne şi oase, dar care trebuie să aibă neapărat nişte calităţi speciale.

07 feb. 2023, 23:44
Mihai Trăistariu vrea să se însoare: „Fata trebuie să ştie gramatică şi să facă o ciorbă”

Mihai Trăistariu a povestit că ultima lui relație s-a destrămat acum doi ani din cauza diferenței de vârstă. El s-a iubit cu o studentă de doar 20 ani, care îi cerea bani cu fiecare ocazie. Acum, Mihai Trăistariu a spus cum ar trebui să fie femeia perfectă pentru el. Solistul este singur, își caută o nouă iubită și a dezvăluit și care sunt cerințele pe care aceasta trebuie să le îndeplinească. Femeia de lângă el nu trebuie să fie interesată de bani, dar trebuie să știe să gătească măcar o ciorbă.

Totuși, ține cont de alte aspecte pe care artistul le consideră foarte importante, mai precis vrea ca viitoarea lui iubită să știe să gătească, să vorbească corect, dar și să aibă un job stabil sau o afacere. Totodată, vrea să-și pună baza în viitoarea sa parteneră că poate crește copii, căci el a provenit dintr-o familie numeroasă și își dorește să aibă mulți moștenitori.

Marile speranţe ale lui Mihai Trăistariu: după ce a declarat că vrea să se criogeneze şi să-şi cloneze mama, acum artistul plănuieşte să se însoare cu un robot
”Am tot căutat-o. Vreau o fată simplă, veselă, să fie gospodină, să știe să facă măcar o ciorbă, să vorbească corect gramatical, să aibă un job stabil sau un business propriu, să nu trebuiască să-i dau eu bani de buzunar, eu sunt familist și moștenesc de la părinți, la mama au fost 15 frați, la tatăl meu 10, să avem o familie numeroasă, 5-7 copii, cât se poate, să fie capabilă să-i crească. În rest nu am alte pretenții fizice sau nu știu cum, să fie draguță”, a spus Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

,,Ultima relație a fost cu o studentă, avea 20 de ani și nu avea bani. Nu avea bani nici de autobuz sau microbuz, când voia să plece singură, când era cu mine mergea cu mașina mea. Trebuie de fiecare dată să-mi ceartă mie 8 lei de microbuz, ceea ce era ridicol cumva. I-am zis tot timpul să se angajeze undeva și nu voia, era puturoasă. Atunci am realizat că nu vreau o parteneră puturoasă care stă numai pe Tik Tok și toată ziua stătea numai pe vlogurile lui Dorian Popa, pe tot felul de emisiuni. Plecam și o lăsam în pat pe Tik Tok și mă întorceam și o găseam tot acolo”, a completat Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu intenţionează să se criogeneze: „Nu-mi place ideea de înmormântare. Criogenarea nici nu costă o avere”

Constatând, în urmă cu ceva vreme, că se teme de moarte, Mihai Trăistariu a ajuns la concluzia că cel mai bun lucru, atunci când se va apropia de sfârşitul vieţii, ar fi să fie criogenat.

Mihai Trăistariu vrea să cânte manele. Incredibil cu cine vrea să colaboreze: „E mai ușor să intri pe piață dacă faci un duet”
De ani de zile, bat apa în piuă printre prieteni și le-am zis: Băi, eu nu glumesc, vreau să mă criogenați când nu oi mai putea. Nu mă duceți la azil, nu mă înmormântați dacă e cazul. 

Sunt centre de criogenare prin Anglia, prin America. I-am anunţat pe toţi, toate cunoştinţele, rudele: Aveţi grijă, dacă mi se întâmplă ceva, mă duceţi la criogenare. Trebuie să ajungi în şase ore acolo ca să nu se degradeze celulele corpului. Cu elicopterul… eu îmi aranjez totul, îmi plătesc totul acolo. Și, uite, asta ar fi o soluție pentru că, o dată, nu suport moartea, mă enervează ideea să fiu înmormântat, să se termine totul și apoi mă fascinează viitorul în sensul că tehnologiile au atâta avans de câţiva ani încât îmi imaginez cât de fain ar putea fi peste 1000 de ani.

Și aș vrea să mă trezesc peste 1000 de ani, chiar şi aşa primitiv, că ei or să fie evoluaţi, cred că or să vorbească prin telepatie cu toţii, or să zboare şi eu voi fi un înapoiat şi o să mă uit la ei aşa ca la Doamne, Doamne şi o să zic: Ce caut eu în lumea asta? Dar vreau să trăiesc acest viitor”, a declarat Mihai pentru România TV.