Mihai Trăistariu a dat anunț matrimonial pe Facebook în care a scris că este în căutarea unei noi iubiri : „Bărbos, mustăcios, caut fericirea. Am așteptat 40 de ani și tâmpita nu mai vine”

Mihai Trăistariu a vorbit la Antena Stars despre faptul că își dorește să-și găsească o persoană specială alături de care să construiască o relație. Artistul a făcut chiar și postări în mediul online cu privire la statutul de burlac neconsolat.

07 dec. 2021, 16:57
Mihai Trăistariu a dat anunț matrimonial pe Facebook în care a scris că este în căutarea unei noi iubiri : „Bărbos, mustăcios, caut fericirea. Am așteptat 40 de ani și tâmpita nu mai vine”

Mihai Trăistariu se află într-un moment delicat din punct de vedere sentimental. Artistul a recunoscut, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, că de un an de zile nu a mai fost implicat în nicio relație.

Mihai Trăistariu, noi declaraţii despre clonarea mamei: „Am început să descopăr lucruri. Am iubit-o foarte mult”

Trăistariu a mai vorbit și în trecut despre eșecurile sentimentale, iar vedeta declarat, la scurt timp după un eșec amoros, că fosta lui iubită era mult prea tânără pentru el. Artistul a recunoscut că are lipici la tinere de 20 și ceva de ani, însă cele pe care le-a întâlnit nu au fost îndeajuns de mature pentru o relație.

Recent, Mihai Trăistariu a spus că se află în căutarea unei relații stabile și susține că a încercat să găsească femeia potrivită, pe internet. Trăistariu a făcut și o postare glumeață pe rețele de socializare în care anunță că este în căutarea unei noi iubiri.

„E adevărat că de un an sunt singur. Singur nu înseamnă neapărat singurătate, ci faptul că nu mi-am găsit perechea. Am tot căutat-o, am tot postat, am tot căutat pe net. Primesc cereri, primesc oferte, dar sufletul meu nu consideră că mi-am găsit încă partenera perfectă și atunci dimineață, într-adevăr am făcut o postare și am scris: matrimoniale, bărbos, mustăcios, caut fericirea. Mi-am pus o poză nebărbierit”, a declarat Mihai Trăistariu la Antena Stars.

Mihai Trăistariu se plânge de alt eșec în dragoste: „Ea se uita pe vlog-uri la Dorian Popa și eu voiam să ne facem casă și copil”

Postarea inițială a lui Trăistariu a strâns o mulțime de comentarii din partea fanilor, care i-au spus că fericirea nu trebuie căutată pentru că își găsește singură drumul în viața unui om. Artistul a dat un răspuns ironic și amuzant la acest îndemn.

„Nu mai cred în basme.
Am așteptat 40 de ani și tâmpita nu mai vine”, a scris Trăistariu pe Facebook.