Mihai Trăistariu, noi declaraţii despre clonarea mamei: „Am început să descopăr lucruri. Am iubit-o foarte mult”

Mihai Trăistariu, noi declaraţii despre clonarea mamei. Artistul a fost dintotdeauna pasionat de știință și spune că a citit foarte mult pe această temă. Cântărețul i-a dezvăluit Adelei Popescu visul său de a-și vedea mama și pisicile clonate.

25 nov. 2021, 10:38
Mihai Trăistariu, noi declaraţii despre clonarea mamei: „Am început să descopăr lucruri. Am iubit-o foarte mult”
Mihai Trăistariu, noi declaraţii despre clonarea mamei

Mihai Trăistariu, noi declaraţii despre clonarea mamei, care a murit în 2006, la două zile după ce fiul ei a urcat pe scena Eurovision cu piesa Tornero. Natalia suferea de ciroză hepatică si avea nevoie de un transplant de ficat.

Mihai Trăistariu, noi declaraţii despre clonarea mamei

Cântăreţul a iubit-o foarte mult şi avea o relaţie specială cu ea. „Mama mea care a decedat a iubit medicina. Tatăl meu a fost pictor. Noi aveam în casă tot felul de resurse datorită mamei, eu citeam.

Mă documentam singur, am început să descopăr lucruri pe care nu le învățam la școală, clonarea, nemurirea, roboții și altele. La școală nășteam râsete. Prin liceu, profesoara de logică ne-a făcut un test de IQ. Eu am avut 147 din 150, nu spun ca să mă laud.

Mi-a zis că sunt diferit, că trebuie să fac lucruri mărețe. Și la muzică am tratat totul ca la olimpiadă. Am citit de clonare. Pe mama am iubit-o foarte mult, semăn cu ea la chip. Ea îmi spunea că sunt prelungirea ei, că sunt ADN-ul ei.

Mi-a zis că sunt bun și ambițios ca ea. Când s-a stins, tocmai după Eurovision am venit acasă și nu am mai găsit-o în viață. Avea ciroză”, a explicat Mihai Trăistariu la Vorbește lumea.

Citeşte şi: Mihai Trăistariu, dezvăluiri înfiorătoare despre tatăl agresiv : „Pe mama o bătea groaznic, o lega de calorifer, i-a scos ochiul”

Mihai Trăistariu este un mare iubitor de animale și a suferit enorm atunci când și-a pierdut două dintre pisici, așa că s-a decis să le cloneze şi pe ele.

I-aș explica. I-aș spune să se cloneze la rândul său, poate o să facă ceva mare în gândul său. E neinteresant să rămână doar o ființă clonată. Ea îmi spunea că îi moștenesc de la chip până la fire. A cântat mult.

Când am reușit în carieră, m-am dus acasă și am găsit postere cu mine. Era împlinită prin mine, am suferit crunt în ultimele 2 luni ale ei. Plângeam în fiecare zi, s-a prăpădit cam repede. Îmi era foarte greu.

Din ziua în care a murit nu am mai plâns niciodată, m-am blocat. Eu mai am niște pisici în casă, 8 am avut, 2 au murit. Eu am grijă de ele, am suferit după ele.

Le-am păstrat și lor din blăniță, am zis că nu se știe. Bănuiesc că nu o să fie ieftin, cel puțin la început. Biserica sigur e contra, nu vreau să intru în dezbaterea asta”, a adăugat  Mihai Trăstariu.