Mihai Trăistariu îi invidiază pe maneliști. De la Eurovision a ajuns să cânte la nunți și botezuri. Cât cere pentru 45 de minute de muzică

Mihai Trăistariu s-a reprofilat! După ce a devenit celebru cu participarea sa la Eurovision, artistul român a ajuns să cânte la nunți și botezuri. Cât cere cântărețul pentru 45 de minute de muzică la un eveniment privat.

18 nov. 2023, 13:24
Mihai Trăistariu îi invidiază pe maneliști. De la Eurovision a ajuns să cânte la nunți și botezuri. Cât cere pentru 45 de minute de muzică
Mihai Trăistariu îi invidiază pe maneliști. De la Eurovision a ajuns să cânte la nunți și botezuri. Cât cere pentru 45 de minute de muzică

Mihai Trăistariu este una dintre cele mai emblematice apariții ale României la Eurovision. După succesul răsunător pe care l-a avut în trecut la concursul de muzică, acesta a ajuns să cânte la nunți și petreceri, însă nu este deloc multumit cu sumele pe care le primește, comparativ cu banii pe care îi fac manelștii la un astfel de eveniment.

Citește și: Loredana Chivu e în culmea fericirii! Vedeta a câștigat procesul cu fostul iubit: „A fost ilegal, am trăit o traumă enormă”

Mihai Trăistariu, fostul reprezentant al României la Eurovision, a dezvăluit suma pe care o solicită pentru a participa la evenimente private, precizând că, deși nu mai susține concerte în cadrul evenimentelor de tip „zilele orașului”, continuă să primească invitații pentru petreceri private.

„Am început să cânt foarte mult la nunți și la botezuri, mă cheamă lumea la petreceri. Tariful meu e stas de foarte mult timp, 1.500 de euro pentru 45 de minute. Maneliștii știu să își dea valoare. Iau 7-100.000 de euro, plus ce le mai dă lumea de la mese”, a spus Trăistariu la A7.

Mihai Trăistariu nu a renunțat la visul de a reprezenta din nou România la Eurovision.

„Vreau din nou la Eurovision, am producători din Finlanda și una dintre piese e bombă. E în engleză. Eu sunt de 11 ori finalist, sunt cel mai perseverent”, a spus el.

Cel mai greu moment din viața lui Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu a împărtășit în exclusivitate la Antena Stars un moment din 2006, când a simțit dorința de a rupe orice legătură cu divinitatea. În acea perioadă, se pregătea pentru participarea la Eurovision, iar mama sa era grav bolnavă. Din păcate, nu a putut fi salvată de medici. Chiar și rugăciunile sincere pe care Trăistariu le-a adresat către Dumnezeu nu au avut rezultatul dorit.

„S-a întâmplat în 2006 când tocmai ce câștigasem Eurovision-ul pe România, trebuia să reprezint țara și aveam trei luni de pregătire pentru etapa internațională. Ei bine, exact la două săptămâni după rezultat și după bucurie, mama a făcut un atac cerebral și la medic mi-au zis că are cancer la ficat. Doctorul mi-a zis că mai mult de șase luni nu mai trăiește. Am început să merg la biserică, eram foarte credincios, mă rugam să fie în viață, am găsit doctori și în America, am încercat să fac tot posibilul, însă toate lucrurile astea nu au ajutat-o. Am mers la Eurovision și la o zi după ce m-am întors acasă, mama deja intrase în comă și nu a mai ieșit. Am venit acasă și era moartă deja. Atât de mult eram supărat. M-am supărat pe Dumnezeu și a fost singura lună în care m-am supărat cu adevărat, apoi mi-am revenit. Mama avea 66 de ani.”, a declarat Mihai Trăistariu.

Citește și: Carmen Sălciua este îngrozită după ce i-a fost furată identitatea! Ce le recomandă fanilor ei: „Vezi tu, pe internet nu mai e sigur”