Mihai Trăistariu LOVEŞTE DIN NOU. Fotografia asta ar face-o invidioasă şi pe Ruby

Mihai Trăistariu şochează din nou. Cântăreţul a postat recent pe Facebook o fotografie care ar face invidioasă şi pe Ruby.

RomaniaTV.net
18 sept. 2013, 08:30

Mihai Trăistariu s-a fotografiat în pat, la bustul gol, îmbrăcat doar într-o pereche de pantaloni, cu o pisică pe care o ţine strâns în braţe.

„… l-am cumparat din Carrefour … ca pe o jucarie … … si-acum … e … familia mea ! … mai are 3 frati !”, a scris cântăreţul.

„Să-ţi trăiască şi să te bucur de ei. Nu ştiam că eşti aşa iubitor de animale”, i-a comentat un fan. Alţii i-au dat sfaturi să aibă grijă cu părul de pisică, în timp ce o altă persoană i-a transmis că „pisica neagră nu iti aduce noroc, pisica neagra este ca o vrajitoare, ar fi bine sa te feresti!”.

Mihai Trăistariu nu este singurul cântăreţ care se fotografiază în acest mod. În urmă cu câteva luni, Ruby a postat o fotografie în care apare cu o pisică în braţe şi care dă impresia că vedeta nu are chiloţi pe ea. Unii fani au rămas şocaţi, alţii o apără, spunând că ar avea un body pe ea. Cert este că pisica nu pare prea deranjată de locul unde se afla.