Mihai Trăistariu, dezvăluiri înfiorătoare despre tatăl agresiv : „Pe mama o bătea groaznic, o lega de calorifer, i-a scos ochiul”

Mihai Trăistariu a făcut mărturisiri de-a dreptul șocante la Teo Show, unde a vorbit despre tatăl agresiv care o supunea pe mama artistului unor chinuri de o violență extremă.

17 nov. 2021, 09:18
Mihai Trăistariu, dezvăluiri înfiorătoare despre tatăl agresiv : „Pe mama o bătea groaznic, o lega de calorifer, i-a scos ochiul”

Mihai Trăistariu a mărturisit la Teo Show că tatăl său avea un comportament extrem de violent și o supunea pe mama artistului unor chinuri inimaginabile.

Trăistariu a fost întrebat despre trauma vieții sale, iar artistul a vorbit pentru prima dată, copleșit de emoție, despre episoadele de violență extremă la care a asistat atunci când era copil.

Cântărețul a privit neputincios cum mama sa era bătută cu bestialitate și sadism de căre tatăl lui Trăistariu. Artstul a povestit că a văzut pe cea care i-a dat viață cum era lovită, legată de calorifer, iar într-un episod de agresivitate extremă, femeii i s-a scos ochiul.

O altă dezvăluire teribilă a fost faptul că rudele, în loc să intervină pentru a o salva pe femeie și pe copil dintr-o situație de violență domestică cumplită, o învinuiau pe mama lui Trăistariu de comportamentul agresiv al tatălui.

Mihai Trăistariu tună şi fulgeră după eşecul României la Eurovision 2021: Păcat! Ruşine, TVR!

„Taică-miu o bătea pe maică-mea groaznic, asta însemnând legată de calorifer, scos ochiul, i-a pus ochi din sticlă, târâtă pe jos printre covoare… Au fost niște episoade care m-au marcat profund. Ei nu se înțelegeau, nici nu știu cum s-au combinat, în fiecare zi erau certuri, scandaluri și se ajungea la chestia asta. El devenise violent din mers, nu cred că s-a născut așa, iar din ceea ceea ce mi-au spus rudele el a devenit violent din cauza ei. Culmea este că maica-mea seamănă cu mine perfect, sau eu semăn cu ea, Dumnezeu s-o ierte, că nu mai trăiește, și mă întreb ce avea femeia asta că eu sunt un tip ok, cumințel de treaba, ce-o fi avut ea așa de îngrozitor să-i dea bătăile alea”, a mărturisit Trăistariu.

Mihai Trăistariu se plânge de alt eșec în dragoste: „Ea se uita pe vlog-uri la Dorian Popa și eu voiam să ne facem casă și copil”

Mihai Trăistariu tocmai a pus capăt unei relații de doi ani, cu o parteneră cu 2o de ani mai tânără. Artistul a declarat într-un interviu exclusiv pentru CanCan că nu a renunțat la ideea că-și va găsi sufletul pereche, cu toate acestea a afirmat că nici el nu a știut cum să-și aleagă partenerele.

Mihai Trăistariu s-a împăcat cu fratele lui. Anunţul făcut de artist: „O să chem presă, televiziune etc. Ca să fie totul… ca la carte”

Artistul a menționat că în general îi plac fetele mult mai tinere decât el, iar diferența de vârstă și-a spus mereu cuvântul în relațiile pe care le-a avut. Trăistariu a mai menționat că nu se bazează pe bani când vine vorba de a seduce domnișoare și că a ajuns la o vârstă la care își dă seama când femeile sunt interesate de partea financiară.

„Fetele le atrag și fără bani. Nu mai funcționez așa de multă vreme. Simt dinainte de a mă întâlni cu o fată dacă e pentru bani sau nu. Eu sunt timid, într-un fel, și la început mă lăsam ales, dar acum le aleg eu pe ele. Ultima relație a durat doi ani. Eu mi-am ales-o și știu deja cum să aleg, am experiență. La început eram mai copil, mai naiv, aruncam cu banii peste tot, dar acum nu mai fac așa.”, a spus artistul.

Mihai Trăistariu: „Stai pe telefon toată ziua și te uiți pe YouTube la Dorian Popa”

Mihai Trăistariu a mai dezvăluit și că fosta lui partenera nu se putea abține să nu flirteze cu alți băbați, care îi trimiteau mesaje pe social-media, în timp ce artistul refuza propunerile altor femei.

„Ea era mică. Am o tendință proastă de a-mi alege fete de 20 de ani, când eu fac 40. Aici e greșeala. Trebuie să-mi iau fete de vârsta mea pentru că gândim la fel. Erau diferențe, ea voia la club iar eu nu sunt cu gălăgia. Și uite așa, nu ne potriveam. A durat ceva pentru că ne-am potrivit la unele lucruri, dar per total nu. Avea tendința să flirteze și nu-mi plăcea chestia asta. Eu primesc câte 4-5 mesaje pe zi de la fete care îmi trimit poze, vor să se întâlnească și eu rezist tuturor tentațiilor. Deci, eu chiar primesc „oferte” și tu primești una pe lună și aproape că-i dau curs. Deci, ea era foarte impresionată dacă primea un mesaj de la un băiat.”, s-a plâns Trăistariu.

Trăistariu a avut o discuție serioasă cu fosta iubită căreia i-a reproșat că se uita la vlogul lui Dorian Popa pe telefon în loc să-i acorde atenție.

„Am avut o discuție de aproximativ o oră, după care am ajun la această concluzie. Pentru că, oricum, de abia ne vedeam prin casă. Eram chiar la mine la mare, la Constanța, și i-am zis: „Uite, vezi, eu am venit și tu nici măcar nu te-ai ridicat de pe canapea. Stai pe telefon toată ziua și te uiți pe YouTube la Dorian Popa, iar eu toată ziua am treabă și când vin acasă nu mă vezi. Ea se uita pe vlog-uri la Dorian Popa și eu voiam să ne facem casă și copil.” a mărturisit Mihai Trăistariu, potrivit CanCan.