Mihai Trăistariu, pregătit să dea lovitura în afaceri. Suma colosală pe care vrea să o cheltuie ca să devină proprietar de hoteluri

Mihai Trăistariu are planuri mari pentru perioada următoare. Și-a făcut o carieră muzicală solidă, de-a lungul anilor, iar acum îl bate gândul să-și investească banii în afaceri. Artistul se gândește de ceva vreme să-și dezvolte latura antreprenorială.

08 oct. 2023, 12:59
Mihai Trăistariu, pregătit să dea lovitura în afaceri. Suma colosală pe care vrea să o cheltuie ca să devină proprietar de hoteluri

Mihai Trăistariu a dezvăluit că ar vrea să investească aproximativ un milion de euro ca să-și pună pe picioare propriile afaceri de pe litoral în domeniul turismului. La cei 43 de ani ai săi, solistul e foarte aproape să devină proprietar de hoteluri.

„Mai întâi am vrut să-mi cumpăr un teren în zona litoralului pe care să-mi construiesc un hotel. Dar, după încheierea sezonului, am schimbat strategia. Mi-am căutat un hotel gata funcțional pe care să-l cumpăr. Și am și găsit, spre mirarea mea, câteva oportunități foarte interesante”, a precizat el pentru CANCAN.RO.

Citește și Cum a ajuns Irinel Columbeanu să nu mai știe cine e și ce fel de viață a trăit. Decăderea milionarului de la o avere de neconceput la 2 AVC-uri și „prizonier” într-un azil

Mihai Trăistariu a rămas cu gândul la un hotel de 600.000 de euro din Costinești

A găsit un hotel cu peste 50 de camere în zona stațiunii Costinești la care i-a râmas gândul. Prețul de pornire ar fi de circa 600.000 de euro.

„Pe lângă hotelul de la Costinești, am mai văzut și alte resorturi, prin diverse stațiuni. Și la Venus, și la Olimp, spre exemplu. Nu am vreo pretenție anume, legată de o anume stațiune. Doar să-mi placă ceea ce văd și să mă înțeleg cu proprietarul. Fiindcă dacă cineva își închipuie că voi scoate bani fără să mă uit, doar fiindcă mă cheamă cum mă cheamă, atunci se înșală!”, adaugă el.

Singurul lucru care îl dă puțin înapoi și care îl face să se gândească să apeleze la un intermediar e să nu-și facă alte datorii.

„Nu e simplu deloc să intru iar dator la o bancă, după ce abia am scăpat de datoriile recente. Dar îmi surâde foarte tare ideea. Chiar dacă aș avea o rată lunară de plătit de circa 12.000 de euro, pentru câțiva ani buni de acum înainte!”, mai spune vedeta noastră după ce și-a făcut mare parte din calcule.

Citește și Adrian Enache, primele declarații după ce a devenit bunic. Artistul e în culmea fericirii. „Mi-am văzut nepoțica. E ceva ce nu am mai trăit, e unic sentimentul acesta”

Trăistariu e conștient de faptul că, pe lângă investiția inițială, va mai fi nevoie de câteva sute de mii de euro pentru modernizări și personal.

„Camerista mea, cea cu care am colaborat până recent, a avut aproape 1.000 de euro salariu net pe lună. Dacă cel cu care lucrez își dă interesul, atunci și eu îmi arăt în felul meu faptul că-i prețuiesc munca. Așa va fi și cu cei care voi lucra și la hotel”, sună promisiunea îndrăgitei vedete.

Cântărețul a făcut deja niște investiții uriașe în pandemie, în 2020, când și-a cumpărat șase apartamente în Mamaia Nord. În sezonul estival recent a avut un profit de 30.000 de euro. Se mai gândește să-și cumpere, peste câțiva ani, o pensiune la munte, probabil chiar în Piatra Neamț, acolo unde a copilărit.