Mihai Trăistariu şi-a ales ţinuta pentru Revelion. Reacţia DURĂ a unui fan la vederea pozelor sexy

Mihai Trăistariu este tare mândru de alegerea pe care a făcut-o, în materie de haine. Artistul şi-a ales deja ţinuta pentru Revelion şi fiindcă îi place atât de mult, acesta şi-a făcut şi câteva fotografii pe care le-a încărcat pe conturile lui de socializare, pentru a primi mult aşteptatele laude. Din păcate, nu toţi fanii l-au felicitat.

RomaniaTV.net
27 dec. 2016, 10:02

În vârstă de 40 de ani, pentru Mihai Trăistariu pozele în boxeri au devenit o tradiţie intens respectată pe reţelele de socializare. Iar când vine vorba de perechea roşie de chiloţi purtată în noaptea de Revelion, cântăreţul nu a făcut rabat. S-a pozat îmbrăcat în ei şi a urcat fotografia pe o reţea de socializare.

În timp ce unii au apreciat modelul chiloţilor, dar şi „comoara” dintre picioarele artistului, un fan i-a dat un mesaj dur. Cuvintele sale l-au lăsat fără replică pe Mihai Trăistariu, scrie SpyNews.ro.

„Beside all sexy photos I really hope your music career progress and that we will see more of you music soon. (n.r.: În afară de toate pozele sexy, sper cu adevărat că a ta carieră muzicală va progresa şi voi vedea în curând mai multe melodii de-ale tale.)” e mesajul pe care i l-a scris un fan de peste hotare.

Citeşte şi  Mihai Trăistariu şochează din nou pe Facebook: „I’m your bitch!”