Mihai Trăistariu tânjește după sărbătorile de iarnă din copilărie: ”Nu mai e ca pe vremea mea. Acum e cu cheltuială”

Mai e puțin și se apropie cu pași repezi Crăciunul așa că fiecare s-a gândit unde dorește să petreacă aceste sărbărori. Mihai Trăistariu își aduce aminte cu drag de cum arătau sărbătorile odinioară când lucrurile materiale nu contau atât de mult.

06 dec. 2022, 23:11
Mihai Trăistariu tânjește după sărbătorile de iarnă din copilărie: ”Nu mai e ca pe vremea mea. Acum e cu cheltuială”

Mai e puțin și se apropie cu pași repezi Crăciunul așa că fiecare s-a gândit unde dorește să petreacă aceste sărbărori. Mihai Trăistariu recunoaște că îi lipsesc petrecerile din copilărie.

Cum petrece de sărbători: ”Nu mai e ca pe vremea mea. Acum e cu cheltuială”

Dacă în copilărie acesta se strângea de sărbători la prieteni acasă, acum lucrurile s-au schimbat complet, iar cântărețul merge la restuarante de lux, cu toate că acest lucru nu este neapărat pe placul lui.

„O să sărbătoresc într-o oră, cu niște prieteni, avem un Nicolae printre noi și am zis să ne vedem într-o oră. Am pe 17 la Moinești un concert, pe 16 e ziua mea, am zis că pornim de pe 16, i-am zis și managerului meu, vezi că ne facem ziua la Moinești, să mă prindă și pe mine acolo. În seara asta ies cu prietenii, am un Nicolae și ne adunăm cu toții. Altceva ce să mai faci, nu avem 20 de ani. Când eram mici făceam altfel, ne adunam acasă la cineva, asta e diferența. Nu mai e ca pe vremea mea, când aveam 15 ani mergeam acasă la cineva, acum totul se poartă la restaurant, la pizza. Era mai fain atunci, îmi plăcea mai mult așa, era mai intim. Acum e cu cheltuială, hai în oraș, unde mâncăm, ce mâncăm, ce facem. Și asta e drăguț, decât deloc…”, a povestit Mihai Trăistariu pentru spynews

Citește și : Zodia care în 2023 ar putea rămâne singură. Astrologul Mariana Cojocaru dezvăluie care sunt nativii care vor fi părăsiți

Dacă acum își poate permite multe lucruri, copilăria acestuia a fost una marcată de lispuri, dar și de violență. Tatăl acestuia era foarte violent însă mult timp Mihai nu a simțit acest lucru și a crezut că are parte de o copilărie absolut normală. Cântărețul a rememorat câteva scene îngrozitoare, mai exact atunci când tatăl lui era foarte violent cu mama acestuia.

Citește și :Fuego, surprins de bunica lui. Ce cadou neașteptat a primit acesta

”Taică-miu o târa pe jos, prin casă, ajunsese aproape de crimă, eu am prins un pic de ură pe el. Nu mai știam, nu înțelegeam, ca și copil. A legat-o de calorifer, o închidea în baie o zi întreagă, era extrem. S-a zbătut acolo, a dat cu ochiul în cuiul de la calorifer. Atunci când a murit taică-miu, mama nici măcar nu s-a dus la înmormântare”, a spus Mihai Trăistariu.