Mihai Trăistariu, traumatizat de experienţele trăite la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Am fost îngrozit. M-am băgat în ceva ce nu am crezut că o să trăiesc. Am intrat în depresie și am slăbit șase kilograme”

Mihai Trăistariu a participat la prima ediţie a reality show-ului "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", care a fost transmis de Pro TV în perioada februarie-martie 2015. A fost o experienţă înfiorătoare pentru Trăistariu, care recunoaşte cu mâna pe inimă că nu ar mai repeta-o pentru toţi banii din lume. A rezistat doar 10 zile, după care a cerut să iasă. Cele 10 zile au fost suficiente să slăbească şase kg şi să intre în depresie.

07 sept. 2022, 17:00

Mihai Trăistariu ar fi plecat din show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” mai devreme de cele 10 zile, dar nu ar fi luat niciun ban. Aşa stipula contractul pe care-l semnase la acel moment cu producătorii emisiunii.

La început a fost o experiență fabuloasă, după care a fost destul de groaznică, în sensul că probele și tot ce am îndurat acolo, m-au determinat să mă cer singur acasă. Eu am ieșit după zece zile și am strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Am rezistat eroic zece zile pentru că așa scria în contract, adică îți luai banii doar dacă rezistai minimum zece zile. Nu era stabilit câte un buget pentru fiecare. Dacă plecam după nouă zile, nu luam niciun ban”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Spectacola.

A slăbit şase kg în 10 zile şi a intrat în depresie

Artistul a dezvăluit că a fost o experiență îngrozitoare, motiv pentru care a slăbit extrem de mult şi char a căzut în depresie. Nu mânca decât o dată, de două ori pe zi, şi atunci o singură lingură de mâncare. În schimb, unele probe presupuneau consumul de vietăţi dintre cele mai scârboase. Din cauza înfometării şi a durităţii probelor, concurenţii ajunseseră cu nervii la pământ, astfel încât conflictele izbucneau din cele mai banale motive.

În alea 10 zile am intrat în depresie și am slăbit șase kilograme pentru că probele erau groaznice. Noi mâncam doar o lingură de orez pe zi și o lingură de fasole. Asta era toată mâncarea, în rest ce mai câștigam la probe, câte un cățel de usturoi sau trei prune și le-am împărțit la doisprezece oameni. Era groaznic. Nu aveam dulciuri, nu aveam zahăr și ei ne-au anunțat că nu o să ne dea nimic dulce, iar creierul, în lipsă de zahăr, după câteva zile o ia razna și începeți să vă certați ca chiorii. 

La început am râs, dar după patru zile ajunsesem la niște discuții înfiorătoare. Fiecare avea depresii, începusem să plângem, eu eram retras. Când mă uit acum la filmări, îmi vine să plâng în hohote, că nu mă recunosc. Eram destul de depresiv, eram nervos, mi-am ieșit din fire, mă certam cu oamenii, eu care sunt calm de fel, sunt un om blând și bun. Cu toate astea, acolo nu m-am recunoscut”, a dezvăluit interpretul.

Citeste si Giani Kiriţă şi Cristi Mitrea şi-au aruncat cuvinte grele la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Vii ca fătălăul la mine cu mini armata ta de minioni”

Mihai Trăistariu, despre experienţa de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Mă miram cum de am putut să accept așa ceva. M-am cerut acasă pentru că nu mai puteam de stres, de frică, de foame”

Mihai Trăistariu spune că i-a fost extrem de greu să ducă probele la bun sfârșit, mai ales pentru că în acea perioadă era vegetarian.

Probele au fost groaznice. A trebuit să mănânc gândaci și am refuzat, pentru că eu eram vegetarian în perioada aia, iar proba a făcut-o coechipiera mea. A trebuit să mă bag în apă, deși am completat la testul psihologic că îmi e frică de apă, că nu știu să înot și că îmi este frică de înălțime. Cu toate astea, ei ne-au băgat la probe de genul. Pe mine m-au băgat în lac să caut niște pietre, iar lacul era plin cu șerpi. A fost ceva înfiorător. 

S-a băut sânge cu șobolani, gândaci, păianjeni. Chiar și locul unde stăteam era periculos. Chiar dacă locul era asigurat că nu sunt pericole și că este împrejmuit la câțiva kilometrii, nu exclud varianta să apară animalele sălbatice. După ce am ieșit, ne-au arătat pe camere cum venise un hipopotam în apa din apropiere. A stat la câțiva metrii de noi, dar s-a speriat de focul din tabăra noastră, care era aprins non-stop și a fugit. Era plin de păianjeni mari cât pumnul. 

Eu am fost îngrozit. M-am băgat în ceva ce nu am crezut că o să trăiesc. M-am uitat pe YouTube la alte țări care au formatul acesta de emisiuni și mi s-a părut ușor. După ce am intrat în show, după câteva zile mi s-a părut groaznic. Mă miram cum de am putut să accept așa ceva. Am zis că audiența va fi bună, că niște bani în plus nu strică și uite așa am acceptat. După zece zile m-am cerut acasă pentru că nu mai puteam de stres, de frică, de foame. Slăbisem șase kilograme, efectiv mă uscasem”, a mai povestit Mihai Trăistariu.

Citeste si „Sunt celebru, scoate-mă de aici” 5 septembrie 2022. Bia Khalifa a atacat-o pe Ruxi cu un pahar: „Ea a înrăutăţit chestiile”

A trebuit să mănânce un ou împuţit, vechi de o lună

Iar lipsa mâncării şi gradul de dificultate sau de… scârboşenie ale probelor nu au fost singurele probleme. Concurenţii s-au confruntat şi cu oboseala cronică pentru că apucau să doarmă foarte puţine ore pe noapte.

„Cel mai greu moment a fost somnul. Făceam tot felul de testimoniale. După ce încheiam probele, rămâneam la emisiunea live și după se vorbea cu fiecare în parte să povestim cum a fost ziua, colegii, cu cine ne-am mai certat. Se făcea aproape ora trei când ne puneam la somn, iar la ora șase ne dădeau trezirea. Practic, dormeam doar trei ore, lucru care pentru mine a fost catastrofal. Eu am probleme cu somnul și cu insomniile, astfel că îmi era somn toată ziua. S-a adunat oboseala și după câteva zile nu mai eram bun de nimic.

A fost greu și când a trebuit să mănânc un ou împuțit de o lună. Am avut noroc cu profesoara mea de biologie, care mi-a spus să mă țin de nas pentru că nasul este corelat cu gura și dacă nu simți mirosul, nu simți nici gustul. A fost groaznic, dar am avut și medicii alături, în cazul în care pățeam ceva”, a mai spus artistul.

După o astfel de experienţă, Trăistariu a decis să nu mai participe la acest gen de emisiune niciodată în viaţa lui.

Nu aș mai repeta această experiență sau acest format de emisiuni. De aceea am refuzat și „Asia Express” sau „Survivor”, deoarece nu mai sunt capabil să fac asemenea probe. Am mai acceptat doar formatele cu cântat”, a conchis artistul.