„Sunt celebru, scoate-mă de aici” 5 septembrie 2022. Bia Khalifa a atacat-o pe Ruxi cu un pahar: „Ea a înrăutăţit chestiile”

Bia Khalifa a atacat-o pe Ruxi cu un pahar.Prima ediţie a show-ului a făcut furori, iar telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură concurenţii care fac parte din această experienţă şi cum reuşesc să treacă peste obstacolele probelor.

05 sept. 2022, 21:08
„Sunt celebru, scoate-mă de aici” 5 septembrie 2022. Bia Khalifa a atacat-o pe Ruxi cu un pahar: „Ea a înrăutăţit chestiile”
"Sunt celebru, scoate-mă de aici" 5 septembrie 2022

Bia Khalifa a atacat-o pe Ruxi cu un pahar. Încă din prima ediţie au început şi  şicanările între concurenţi. Mai exact, Bia Khalifa a avut o ieşire nervoasă la adresa lui Ruxi, care se afla lângă ea, în timp ce încerca să facă o probă dificilă a mâncării.

Bia Khalifa a atacat-o pe Ruxi cu un pahar

Cei 12 participanți ai emisiunii au avut parte de o masă festivă plină de preparate pe care nu le-ar fi consumat în mod normal. Bia Khalifa a fost nevoită să mănânce penis de taur, iar o remarcă a lui Ruxi a încins spiritele. Blondina n-a stat prea mult pe gânduri și a reacționat, plină de nervi. Ulterior, blonda i-a aruncat fostei câștigătoare de la „Bravo, ai stil” un pahar de apă direct în faţă.

Mamă, i-ai făcut duș lui Ruxi aici.”, a exclamat Cornel Palade. Ulterior, blondina și-a explicat gestul, susținând că fosta câștigătoare de la „Bravo, ai stil” a înrăutățit situația, în timp ce ea încerca să mănânce.

În loc să mă lase în pace, pentru că nu voiam ajutorul ei, ea a înrăutățit chestiile, făcându-mă să-mi fie o greață de nedescris fix când aveam o bucată în gură și trebuia să înghit”, a precizat Bia Khalifa.

Citeşte şi: Cătălin Moroşanu, mesaj pentru concurenţii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Sportivul a câştigat primul sezon: „E mai greu decât la Survivor”

Audienţele de duminică seara

Pro TV a câştigat la nivel naţional, cu cifre uşor peste Antena 1. Ambele au fost urmărite de peste 1,2 milioane de telespectatori din întreaga ţară.

La oraşe şi pe publicul tânăr, Chefii au câştigat fără drept de apel. Kanal D a fost a treia televiziune, cu Roata norocului pe interval.

Dacă la Chefi la cuţite formatul este deja cunoscut, cu oameni simpli sau vedete care fac tot felul de preparate, în cazul Sunt celebru, scoate-mă de aici preparatele consumate de vedete au fost scârboase: frigărui de insecte, ochi de vacă, creier cu mix de gândaci, tarantulă la grătar sau testicole şi un „organ” de taur, consumat de nimeni alta decât Bia Khalifa.

Pe intervalul Chefi la cuţite (20.00 – 23.30), Antena 1 a fost lider pe toate targeturile. La nivel naţional, Antena 1 a avut o medie de 1,2 milioane de telespectatori, în timp ce pe Pro TV erau 1,1 milioane de persoane. La oraşe, Chefii au avut 680.000 de persoane, versus Pro TV, cu 540.000. Pe publicul comercial, „scorul” a fost de 360.000, pentru Antena 1, la 304.000. (Citeşte mai multe detalii pe Paginademedia.ro)