Mihai Traistariu tună și fulgeră după ce a primit factura la gaze: Îi dau în judecată! E de trei ori mai mare!

Noile prețuri la gaze dă peste cap calculele românilor. Nici vedetele nu se împacă foarte bine cu aceste măriri, drept dovadă o stau declarațiile făcute de acestea.

13 ian. 2022, 14:52
Mihai Traistariu tună și fulgeră după ce a primit factura la gaze: Îi dau în judecată! E de trei ori mai mare!

Mihai Traistariu tună și fulgeră după ce a primit factura la gaze. Cântărețul a primit o factură de trei ori mai mare luna aceasta la școala de muzică pe care o are, asta în condițiile în care vremea a fost destul de prietenoasă luna aceasta.

Mihai Traistariu tună și fulgeră după ce a primit factura la gaze: Îi dau în judecată! E de trei ori mai mare!

„Am școala de muzică de șapte ani, în 2019 eu mi-am cumpărat un sediu în Constanța. Mi-am băgat gaze, curent, și, iarna trecută, a fost foarte ok. Când era foarte frig și cel mai ger afară, factura nu trecea de 700 de ron . Acuma a venit noua factură și mi-a venit 2.300 ron. Mi se pare exagerat, nu înțeleg de ce scumpirea asta, e de trei ori mai mare.

Deja sunt îngrozit și nu știu de unde să mai tai și ce să mai fac. M-am dus la școală, am avut sedință cu profesorii angajați și am zis: hai să scădem temperatura! Am dat-o la 22 de grade, noi aveam 24 de grade,ca să fie confort pentru elevi.

Acum când am văzut factura am zis: hai să inchidem căldura noaptea. Am închis-o de tot, dar se răcește clădirea. Dimineața trebuie dat drumul la căldură din nou Nu mai știu de unde să ai reduc. E un salariu de om, practic. M-am certat cu ei, le-am zis că-i dau în judecată! Vreau să înțeleg și eu de unde au scos 400 de metri cubi când nu treceam niciodată de 200. Nu vreau să dau faliment!Vine și curentul acum, o să fie graoznic. Practic ăștia închid afaceri acum!.

Spaima mea e la apartamentele de pe Litoral. Norocul meu că iarna nu le închiriez, nu sunt folosite! Dar la vară oamenii vor folosi apa caldă, o să facă dușuri zi de zi. O familie de patru membri, vor face mai multe dușuri pe zi, să vezi acolo ce va fi! La turiști se consumă, nu glumă!

Mi se pare o catastrofă! Mă bate gândul să-mi pun panoruri solare, m-am și interesat. Adică să-mi dea natura curent și căldură. Și asta e, panourile solare vreo 150 de euro un panou, îmi pun 10-20 panouri. Depind de natură și asta e. Ăsta va fi viitorul ca să nu depindem de nebunii ăștia. Chiar așa o să și fac!”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru click.ro.

Citește și: Mihai Trăistariu a dat anunț matrimonial pe Facebook în care a scris că este în căutarea unei noi iubiri : „Bărbos, mustăcios, caut fericirea. Am așteptat 40 de ani și tâmpita nu mai vine”