Mihai Trăistariu tună şi fulgeră după eşecul României la Eurovision 2021: Păcat! Ruşine, TVR!

Se pare că România a ratat pentru treia oară consecutiv, marţi seară, calificarea în finala Eurovision.

19 mai 2021, 14:37
Mihai Trăistariu tună şi fulgeră după eşecul României la Eurovision 2021: Păcat! Ruşine, TVR!

Mihai Trăistariu tună şi fulgeră după eşecul României la Eurovision 2021. Artistul a vorbitt încă din urmă cu câteva zile  desrpre eşecul României la Eurovision! Solistul a atras atenţia că ne aflam pe ultimele locuri şi în sondajele de dinainte de concurs.

Mihai Trăistariu tună şi fulgeră după eşecul României la Eurovision 2021: Păcat! Ruşine, TVR!

„Pe Roxen am premiat-o când era mică. Mi-a placut dintotdeauna mult glasul ei. I-am promis chiar un duet încă de pe atunci. Legat de prestaţia ei de la Eurovision, Roxen a cântat bine. Ei nu ai ce să-i reproşezi: piesa asta a primit-o, pe asta a cântat-o! O piesă care, pe Roxen, o pune în valoare în studio, dar nu live. Din nou, ascultând-o live, am avut senzaţia că nu are precizie maximă, că nu are suflu, cel mai probabil din cauza dansului şi a mişcărilor bruşte. Sau… poate aşa e timbrul ei – puţin tremurat. Ori poate… faptul că e prea mică, prea necoaptă pentru un concurs de o asemenea anvergură. Habar n-am. Cert e că… a fost prea mare concurenţa în Semifinala I ca să treci în Top 10.

Una peste alta, nu a fost nimic rău pentru România. Dar nici spectaculos. Puteau să vină cu un show mai ieşit din tipar, mai vizibil, mai wow. Însă România, mereu, atâta poate. Eu văd tot timpul că ţara noastră are o limită peste care nu poate trece. Şi de asta nu culegem punctaj – pentru că noi nu venim cu ceva wow niciodată. Păcat! Nu e de mirare că Roxen nu s-a calificat în finală! În sondaje picase rău de tot după ultimele repetiţii postate pe net”, a fost mesajul acid postat Mihai pe Facebook.

S-au calificat în marea finală de sâmbătă după prima semifinală: Norvegia, Israel, Rusia, Azerbaijan, Malta, Lituania, Cipru, Suedia, Belgia și Ucraina.

„Lipsa de experienţă a lui Roxen”, a fost una din cauzele ratării calificării, a declarat Liana Stanciu la TVR după prima semifinală. „Într-o cameră plânge Roxen, în alta suntem noi. Cred că ne întoarcem acasă”.

Cele zece ţări care vor reveni pe scenă sâmbătă sunt: Norvegia, Israel, Rusia, Azerbaidjan, Malta, Lituania, Cipru, Suedia, Belgia şi Ucraina. A doua semifinală va avea loc joi.

Citeşte şi: Eurovision 2021. Roxen a ratat calificarea în finala de sâmbătă UPDATE
 

 

 


loading...
Partenerii noștri