EUROVISION 2016: Mihai Trăistariu, videoclip de 15.000 pentru selecţia naţională

EUROVISION 2016: Mihai Trăistariu a lansat recent cel de-al 21-lea videoclip din cariera sa, intitulat "Paradisio". Cu această melodie, artistul speră să câştige selecţia naţională a concursului Eurovision şi să reprezinte România la Stockholm.

RomaniaTV.net
26 ian. 2016, 09:53
EUROVISION 2016: Mihai Trăistariu, videoclip de 15.000 pentru selecţia naţională

EUROVISION 2016: Melodia „Paradisio”‬ este o piesă în limba engleză compusă de Mihai Trăistariu împreună cu Robby G. și Dumi Pădure. Videoclipul melodiei este regizat de Iulian Eftimie şi a costat, conform declaraţiei lui Mihai Trăistariu, 15.000 de euro. În acest proiect a fost implicată o echipă de 25 de specialişti de peste hotare, care au creat un decor SF, în ton cu tematica piesei, informează star-gossip.com.

Videoclipul cu accente SF este construit pe sentimentul iubirii, care capătă dimensiuni astrale prin prezenţa eterică a unei fiinţe extraterestre, numită Paradisio, la a cărei iubire speră artistul, ea fiindu-i şi muză divină..

„Dintotdeauna am fost un fan împătimit al filmelor S.F. Paradisio e al 21-lea videoclip din cariera mea, însă primul clip pe care-l ador! Când o să-l vedeţi o să vă îndrăgostiţi de el! Regizorul Iulian Eftimie e un geniu în materie! Am știut eu de ce l-am ales!”, a declarat Mihai Trăistariu pe pagina sa de Facebook.

Odată cu lansarea videoclipului, artistul clarifică faptul să show-ul live pregătit pentru Eurovision va fi mai spectaculos decât clipul, având ca elemente comune tematica SF şi personajul Paradisio.

Ca să ajungă pe scena de la Stockholm, piesa lui Mihai Trăistariu va trebui să treacă mai întâi de preselecţiile juriului, apoi de semifinala naţională, ce va fi transmisă de Televiziunea Română pe 4 martie şi de finala din 6 martie. România va fi în cea de-a doua semifinală, ce se va desfăşura pe 12 mai.

Citeşte şi  Mihai Trăistariu: „Îmi vând şi casa numai să câştig Eurovision”