Mihai Trăistariu vrea să-şi facă transplant de corp: „Aş da fericit banii ca să fiu atlet, musculos şi frumos”

Mihai Trăistariu îşi şochează din nou fanii. Artistul vrea să-şi facă transplant de corp. Cântărețul se orientează către un atlet.

26 iun. 2022, 15:14
Mihai Trăistariu vrea să-şi facă transplant de corp: „Aş da fericit banii ca să fiu atlet, musculos şi frumos”

Mihai Trăistariu vrea să-şi facă transpland de corp. Artistul a dezvăluit că este deschis noilor tehnologii şi schimbări ale viitorului.

Mihai Trăistariu, decizie şocantă. Vrea să-şi facă transplant de corp

Citeşte şi Cât costă să închiriezi unul dintre apartamentele lui Mihai Trăistariu de la malul mării pentru o noapte. „Am scăzut prețurile, nu găsești nicăieri”

Cântăreţul spune că şi-ar păstra creierul, ca să aibă aceeaşi minte şi aceeaşi voce. Acesta ar prefera să ia corpul unui atlet de performanţă, musculos şi frumos.

„Și cu creierul, același, ca să am aceeași minte și aceeași voce, și… Doamne ajută, să se poată. Eu nu sunt împotriva tehnologiei și a schimbărilor viitorului. Ei țin cu viitorul și abia aștept să îl trăiesc.

Eu urmăresc această știre de vreo trei sau patru ani, de când a apărut, cu transplantul de cap. (…) Este dubios, zici că e un film de groază, dar uite că, cine știe, viitorul sună ciudat.â

E foarte controversată metoda, e deja scandal internațional pe această tema, în sensul că, na, e o situație în care să știi capul tău stă pe corpul altuia… Nu e grozav, dar pe undeva este și interesant, pentru că, poate, unii nu sunt mulțumiți de corpul lor sau vor să schimbe ceva și s-ar putea în viitor, dacă va fi posibil și omului îi reușește… O să dea lovitura o dată și atunci vor fi și pe partea estetică astfel de operații

(…) Am avut un complex de înălțime toată viața. La 1,72, mereu am zis că sunt prea mic și că mi-e ciudă că nu am 1,85. Dacă s-ar putea în viitor să îmi fac o astfel de operație, aș da fericit banii și mi-aș schimba corpul să am 1,85, să fiu atlet de performanță sau ceva, musculos și frumos”, a mărturisit artistul la Antena Stars.

Citeşte şi Mihai Trăistariu a dat lovitura! Câţi bani câștigă artistul din afacerile sale