Mihai Trăistariu vrea să fie criogenat: „Nu suport ideea că se va termina într-o zi”

Mihai Trăistariu vrea să fie criogenat. Artistul a mărturisit recent că este îngrozit atunci când se gândește la moarte și caută soluții pentru a trăi cât mai mult. Criogenarea ste un proces prin intermediul căruia corpul uman poate fi înghețat și readus la viață după ani.

11 ian. 2022, 18:57
Mihai Trăistariu vrea să fie criogenat: „Nu suport ideea că se va termina într-o zi”
Mihai Trăistariu vrea să fie criogenat

Mihai Trăistariu vrea să fie criogenat. După ce a spus că are în gând să-și cloneze pisicile și pe propria mamă, cântărețul face o altă dezvăluire șoc legată de dorințele sale nebănuite.

Mihai Trăistariu vrea să fie criogenat

Artistul este în temă cu toate detaliile despre criogenare și despre cum vor evolua lucrurile din acest punct de vedere. Se pare că își dorește să fie supus unui asemenea proces și să fie dezghețat după un secol sau chiar un mileniu.

Citeşte şi: Mihai Trăistariu a dat anunț matrimonial pe Facebook în care a scris că este în căutarea unei noi iubiri : „Bărbos, mustăcios, caut fericirea. Am așteptat 40 de ani și tâmpita nu mai vine”

Eu am chestii din astea cu prelungirea vieții. Am descoperit de ceva timp criogenarea. A început de prin anii ’60, e un baschetbalist celebru care s-a criogenat primul. S-a băgat omul în gheață, era bolnav de cancer, și a zis să încerce dacă există șansa asta.

Unii spun că s-ar putea să funcționeze în viitor. Sunt sute de oameni care au urmat procedura. Și eu cred că e posibil, dar nu acum. (…) Eu aș vrea să mă trezesc peste o mie de ani, cu tehnologiile de atunci.

Nu suport ideea că se va termina într-o zi și atunci caut soluții, ori clonarea… știi mă tot gândesc. Nu mai spun că am fost și vegetarian, tot pe principiul ăsta. Tot ca să trăiesc mai mult”, a spus Mihai Trăistariu la Vorbeşte lumea.


loading...
Partenerii noștri