Mihai Tudose arată erorile fatale ale guvernării Cîțu: „Prim-ministrul trebuia să activeze planul de urgență european, iar U.E trimitea niște medici”

Mihai Tudose a declarat pentru Romania TV că motivul principal pentru care România a eșuat în ceea ce privește măsurile de prevenție ale valului 4 este faptul că Florin Cîțu și-a pierdut credibilitatea în fața cetățenilor.

29 sept. 2021, 22:40
Mihai Tudose arată erorile fatale ale guvernării Cîțu: „Prim-ministrul trebuia să activeze planul de urgență european, iar U.E trimitea niște medici”

Mihai Tudose

a declarat pentru Romania TV că motivul principal pentru care România gestionează extrem de dificil valul 4 al pandemiei de Covid-19 este din cauză că Florin Cîțu nu mai are nicio credibilitatea în fața cetățenilor.

Liderul PSD a mai adăugat că toate cele 5000 de persoane care au participat la congresul PNL, au fost sancționat cu 10.000 de lei, ceea ce înseamnă 2 lei de persoană, o sumă infimă comparativ cu amenda primit de un cetățean de rând.

„La orice manual despe crize la restrângerea din drepturi sunt 3 condiții pe care trebuie să le explici, de ce faci asta, pentru cât timp faci asta și credibilitatea celui care transmite mesajul.
Daca la primele două gasim un 50/50 la credibilitate suntem spre zero. Cîțu este cel mai urât om din România, ăsta când spune despre valul patru, lumea schimbă televizorul sau scuipă pe ecran
Astăzi un vârf al PNL-ului declară că suntem în vârful valulului 4 al pandemiei, cand tu vii sâmbătă, strângi 500o de oameni. Vor închide țara și n-au trecut decât 3 zile după congres. Sâmbătă în țara asta nu era nimic apoi au făcut congres.
Anul trecut pe vremea asta am fost amendați pt ca eram 8 inși la o masă în loc de 6. Pe noi ne-au evoluat si ne-au dat 5000 de caciulă și lor le-a dat 10.000 la toți cei 5000 de oameni.
Au fost un domn care era președintele României care nu avea mască dar el fiind neprețuit, nu a primit amenda.
De astăzi au inceput extracția de gaze din depozite unde se depozitează gazul pentru iarnă. E o nebunie.
Oamenii ăștia nenorocesc o țară cu zâmbetul pe buze. Îi dăm jos marți. Alt guvern preia situația dezastruoasă, medici nu avem iar demenții vor să dea afară niște medici.
Anul trecut România a fost pe locul 10 în lume la moarte în exces pentru că nu mai aveau loc în spitale. Azi nu mai avem paturi, subfinanțare completă la toate programele de boli cronice. Nimeni nu răspunde.

Mihai Tudose: „Primul pas este să-l dăm jos pe Cîțu”

Întrebat cu privire la cine va conduce țara până la anticipate, Mihai Tudose a spus că este responsabilitatea președintelui să numească un guvern interimar.
„Nu suntem la loterie avem un președinte care are o atribuție în constituție de a găsi pe cineva responsabil.
E important să vină cineva pe o perioada de tranziție, trebuia un prim-ministru care să înțeleagă că trebuie să activeze planul de urgență european, iar Europa trimitea niște medici. Nu face asta.
Primul pas e să-l dăm jos pe Cîțu.”