Mihai Tudose: „Preşedintele a stat fără mască, fără amendă. Avem o viziune liberală despre democraţie de doi lei”

Mihai Tudose a reacţionat după amenda primită de organizatorii Congresului PNL din acest weekend.

28 sept. 2021, 19:16
Mihai Tudose: „Preşedintele a stat fără mască, fără amendă. Avem o viziune liberală despre democraţie de doi lei”

Mihai Tudose: Asta avem la conducerea Guvernului… de doi lei!

„Doi lei bucata. În urma presiunii publice, organizatorii (PNL) Congresului PNL de sâmbătă au fost amendați cu suma de 10000 de lei pentru încălcarea normelor legale privind distanțarea și portul incorect al măștii. 5000 de participanți. 10000 de lei. O evaluare corectă! 2 lei bucata.

Asta avem la conducerea Guvernului… de doi lei! În ceea ce-l privește pe Președinte care a stat fără mască: fără amendă, căci e neprețuit… A, să nu uităm, a mai fost amendată și firma de pază care ,,nu a luat măsuri”.

Trebuia ca acea firmă ,,să facă ordine” cu Președintele, cu ministrul de interne, prim-ministrul etc. Aceasta e viziunea liberală despre democrație… De 2 lei”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Liberalii au primit amenda maximă, de 10.000 de lei, după ce mai multe apeluri au fost făcute la 112.

Firea: „2 lei de delegat, atât valorează onoarea guvernanților”

Gabriela Firea, senator PSD, a avut o reacţie dură după anunțul privind amenda primită de liberali pentru organizarea Congresului PNL din weekend, la care au participat 5.000 de persoane.

”În octombrie anul trecut, în orașul Bragadiru, poliția a oprit o nuntă cu 50 de invitați și a aplicat amenzi de 33.500 de lei. Acum, pentru Congresul PNL, cu 5.000 de invitați, poliția a dat o amendă de 10.000 de lei, fără a întrerupe evenimentul.

Faceți comparația și trageți singuri concluzia. Eu spun doar atât: 2 lei de delegat PNL, atât valorează onoarea guvernantilor!”, a scris senatoarea PSD pe Facebook.