Mihai Tudose, atac asupra miniştrilor USR: „Idioţi sau trădători? Sunt toţi la fel de fraieri sau ştiu foarte bine ce fac?”

Deputatul PSD Mihai Tudose a făcut haz de necaz pe contul său de Facebook, după ce ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a provocat o nouă controversă şi poate chiar un incident de securitate, postând pe Instagram filmări dint-o fabrică de armament din Braşov.

16 iun. 2021, 22:56
Mihai Tudose, atac asupra miniştrilor USR: „Idioţi sau trădători? Sunt toţi la fel de fraieri sau ştiu foarte bine ce fac?”

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a provocat un incident de securitate după ce a filmat în interiorul unor fabrici de armament din județul Brașov și a publicat imaginile pe rețelele de socializare, iar deputatul PSD Mihai Tudose se întreabă dacă aceste incidente sunt doar scăpări sau sunt gesturi premeditate, avînd în vedere că nu este prima dată când miniştrii USR fac astfel de gafe.

Fabricile de armament sunit obiective strategice, iar acesul și filmarea se fac în aceste unități în condiții speciale.

„Idioți sau trădători?

Stick-uri cu date confidențiale “plecate”….

Parole de acces la site-uri de granturi ajunse la toată lumea….

Parole de acces la baze de date cu personalul din sistemul de securitate, date la consilieri și ajunse prin străinătate….

Și mai nou: poze din zone de producție militară pe contul ministrului economiei (membru CSAT)…

Toate “boacănele” la miniștrii USR….

Sunt toți la fel de fraieri sau toți știu ffff bine ce fac… împotriva statului Român?”, a scris Mihai Tudose, miercuri, pe Facebook

Mihai Tudose, atac devastator asupra Guvernului: „Ori sunt tâmpiţi şi nu înţeleg, ori vor să ne omoare pe toţi”

„Cum sa cautam logica in ce fac ei? E un cretin care arunca o piatra in balta si noi cautam sa intelegem ce vor. Cuvantul de baza este fondul privat, mi-e sa nu fie ceva prin spate. Din bugetari, sub 1% sunt cu salariul minim. Salariul minim pe economie este in privat, aproape 25%. Marea parte din acestia sunt platiti pe salariu minim si o compensatie din partea patronului. Am facut acest calcul cand eram la guvernare si am marit salariul minim. Nu vor sa faca chestia asta, ori sunt idioti si nu inteleg, ori vor sa ne omoare pe toti. O sa inchida tot. Ei si cate 4000 de generatii le ajunge sa traiasca prin insule, la cat o sa fure din PNRR.

Vine molusca de Ghinea si ne spune sa munceasca oamenii pana mor. Pai, daca tot muncesc pana mor, la ce sa mai platesc 4 fonduri de pensie? Pai bine, ma, muncesc, dar nu mai platesc nicio pensie, ca vreau sa ma bucur de bani. O sa zica ca e lege, dar nu e lege si sa mareasca pensiile? Este si el zice ca nu o respecta.”, a declarat Mihai Tudose, marţi, la România TV.

Citeşte şi: George Simion: „AUR nu a încasat niciun ban din subvenţia de la stat. Vrem să construim un spital, dar ne trebuie de la domnul Cîţu o prevedere legislativă, ca să nu ne ancheteze DNA”

 


loading...
Partenerii noștri