Mihai Tudose, atac dur la adresa Guvernului: Sunteţi acolo să guvernaţi, nu să vă răţoiţi toată ziua la opoziţie

Europarlamentarul Mihai Tudose a avut o intervenţie acidă la adresa Guvernului pe pagina sa de Facebook. "Are o imagine de mămăligă care latră", a spus Tudose. Reacţia social-democratului vine în urma anunţului premierului privind instituirea de noi măsuri pentru limitarea răspândirii COVID-19.

RomaniaTV.net
29 iul. 2020, 14:23
Mihai Tudose, atac dur la adresa Guvernului: Sunteţi acolo să guvernaţi, nu să vă răţoiţi toată ziua la opoziţie
Politicianul face aluzie în postarea sa la măsurile ce urmează a fi discutate şi aprobate de Guvernul Orban pentru a preveni răspândirea infecţiei cu COVID-19. Printre acestea se numără  închiderea sălilor de jocuri de noroc după miezul nopţii, obligativitatea purtării măştii în spaţii deschise aglomerate şi închiderea teraselor după ora 23.00. 
 
„Mămăliga care latră!
Arafat: Nu mai avem…
Tătaru(ministru!): Avem…
Câțu: deficitul e f mare dar.. avem măști și dezinfectanți…. deci suntem pregătiți pentru orice situație! Oricum e ,,îmbucurător” că ministrul de Finanțe (nu că el, Câțu, chiar ar fi..) ține inventarul la sticluțele cu spirt….
Guvern: nu știm când începe școala și nici cum începe. E de vină PSD-ul care ne tot întreabă. De aceea nu știm!
Guvern: hotărâre pentru a limita extinderea pandemiei: se scurtează programul la păcănele! Până la 23:00.
Tot Guvern: nu ai voie cu cearceafu’ între șezlonguri! Deci, nu-i așa, ia-ți șezlong… sau du-te la păcănele…
Tot Guvern: noi suntem cei mai buni, cei mai curați, cei mai profesioniști… dar nu prea ne iese nimic fiindcă există PSD! Și cu toate că există PSD noi, pnl, avem 40% !!!
Poate 40*….”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.
 
În încheiere, Tudose admonestează membrii Executivului, numindu-i „o mămăligă care latră”
„Sunteți acolo, la Guvern, să guvernați, să faceți ceva pentru oameni, pentru țară…. Nu să vă rățoiți toată ziua la opoziție fiindcă imaginea cam asta e: o mămăligă care latră…..”, a conchis Mihai Tudose.
 
Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a stabilit marţi noi măsuri pentru evitarea răspândirii noului coronavirus. Ele implică obligativitatea purtării măştii de protecţie pentru toate persoanele prezente în spaţiile publice deschise, închiderea teraselor între orele 23:00 şi 6:00, iar la plajă vor putea sta la o distanţă de mai puţin de doi metri doar membri aceleiaşi  familii, soţ-soţie, copii şi bunici.