Mihai Tudose atrage atenţia: După alegeri, închid tot! Toată lumea acasă, iar şomaj

Mihai Tudose a venit cu o declaraţie dură la adresa executivului PNL. Social-democratul a susţinut că principala preocupare a celor de la putere este organizarea alegerilor parlamentare la 6 decembrie. Acesta atrage atenţia că după scrutin Guvernul PNL va închide tot.

RomaniaTV.net
28 oct. 2020, 20:57
Mihai Tudose atrage atenţia: După alegeri, închid tot! Toată lumea acasă, iar şomaj

„Noi până nu terminăm alegerile, o să fim în scenariul cel mult galben spre portocaliu. Dar roşu, nu. Pentru că trebuie să facem alegerile repede, să nu cumva să… trebuiască să facă băieţii bugetul. Fiindcă dacă fac bugetul şi arată ce nenorocire au făcut anul ăsta şi la ce nenorociri se pregătesc pentru anul viitor, o să aibă soarta PNŢCD-ului, 3%. Şi vor să evite chestia asta. Nu se închide nimic. Închizi HORECA, închizi astea, ne punem câte două măşti, dar până la alegeri nu se face nimic. Totul va fi bine în România.

După alegeri, închid tot! A doua zi după alegeri, toată lumea acasă, iar şomaj, iar tot. Că nu au niciun plan. Şi în Belgia îi trimit acasă pe cei de la HORECA, dar oamenii sunt plătiţi de către stat. Nu ştiu cum face statul belgian, dar ăia nu-l au pe Cîţu. Ne-am împrumutat 10 miliarde, aţi înnebunit? 10 MILIARDE DE EURO, NU DE LEI”, a spus fostul premier Mihai Tudose, la Antena 3.