Mihai Tudose, blocat 2 ore în trafic pe A2: Mormanul de incompetenţă Cuc şi harnicul şi inutilul director de la CNAIR să se ducă acasă

Fostul premier Mihai Tudose, peripeții pe autostrada Soarelui: a rămas blocat peste două ore deși, susţine el, nu a văzut niciun utilaj care să lucreze la ceea ce trebuia să fie șantierul pentru reparații. Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a reacţionat dur: "Acest Terente de Brăila, dacă n-ar fi un ticălos, ar rămâne doar cu mandatul de cel mai slab premier".

RomaniaTV.net
14 iun. 2019, 11:01
Mihai Tudose, blocat 2 ore în trafic pe A2: Mormanul de incompetenţă Cuc şi harnicul şi inutilul director de la CNAIR să se ducă acasă

„N-ar vrea mormanul de incompetenţă numit Cuc şi cu foarte „harnicul” şi inutilul director de la CNAIR să stea ei aşa în picioare pe A2, pe la km 80 şi ceva, unde întâi sunt cozi de km unde se stă şi abia apoi e deviat pe sensul opus pe o bandă ca să ocolim un şantier „arheologic” unde nu lucrează nimeni? N-ar vrea mormanul de incompetenţă Cuc să stea acolo ca să-i poată mulţumi toată lumea personal? P.s. Mai e o variantă, să se ducă acasă, de tot!! Am scăpat de România lui Dragnea, aşa cum spunea Rovana Plumb, şi am rămas cu România lui Dăncilă şi a lui Cuc…. Ferească sfântul să mai confunde sexul cu cex-ul şi să se mai şi înmulţească… Pps. Postare în calitate de şofer care şi-a plătit rovinieta şi care stă de 2 ore şi jumătate pe autostradă.

Update: Am aflat acum că au renunțat la șantier și au dat drumul la circulație. Chiar era nevoie să se suie pe pereți mii de oameni ca să se ia o decizie înțeleaptă măcar pe weekend? N-ați vrea voi să plecați acasă fără să ne mai enervați atat?”, a scris Mihai Tudose, pe Facebook.