Mihai Tudose cere DEMISIA lui Klaus Iohannis. „Un președinte care spune că pensia sau alocația pentru copii este pomană trebuie să plece”

Mihai Tudose cere demisia lui Klaus Iohannis, după afirmaţiile făcute marţi de preşedinte la Palatul Cotroceni. Prim vicepreşedintele PSD consideră că şeful statului a intervenit pentru e "dezastru la PNL, sunt disperaţi".

24 nov. 2020, 20:37
Mihai Tudose cere DEMISIA lui Klaus Iohannis. „Un președinte care spune că pensia sau alocația pentru copii este pomană trebuie să plece”
Mihai Tudose cere DEMISIA lui Klaus Iohannis. "Trebuie să plece"

Fostul premier Mihai Tudose cere demisia lui Klaus Iohannis, după ce a dat de înţeles că alocaţiile copiilor sunt „pomeni”.

„Este orice, numai președinte nu! Și-a dat seama că Ludovic e plecat de acolo și a preluat el. Un președinte care spune că pensia sau alocația pentru copii este pomană trebuie să plece”, a declarat Mihai Tudose, la Antena 3.

Mihai Tudose cere demisia lui Klaus Iohannis. „Sunt disperați. El e pe cale să se ducă la fund cu PNL cu tot”

„Eu mă bucur când iese și spune ce spune. Ei sunt în vrie, sunt dezastru la PNL, sunt disperați. El e pe cale să se ducă la fund cu PNL cu tot. E la cea mai scăzută cotă cu tot cu PNL”, a declarat prim vicepreşedintele PSD , conform sursei citate.

Reacţia lui Tudose vine în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis a declarat că „PSD a demonstrat că nu este capabil să se schimbe”

„Votul de pe 6 decembrie este esenţial pentru că România nu îşi mai poate permite încă un ciclu electoral de subdezvoltare. Prea multe generaţii au fost de sacrificiu şi de prea multe ori sacrificiile şi răbdarea oamenilor au fost în zadar.

PSD a demonstrat că nu este capabil să se schimbe, în ciuda încercărilor de a-şi cosmetiza imaginea, rămâne aceeaşi formaţiune retrogradă a baronilor roşii, tributară unui mod de a face politică pe care cetăţenii nu îl mai tolerează şi nu şi-l mai doresc.

Ce dovadă a faptului că PSD nu a înţeles nimic şi acţionează strict în interes de partid decât permanenta subminare din Parlament a oricărui efort al Guvernului de a ţine sub control pandemia. Cum poate fi catalogată altfel decât cinică şi iresponsabilă atitudinea pesedistă de a împovăra peste putinţă bugetul statului cu tot felul de pomeni electorale, deşi parlamentarii PSD ştiu foarte bine că nu sunt bani pentru astfel de măsuri”, a afirmat Klaus Iohannis, fără a face referire directă la mărirea pensiilor şi salariilor.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: „PSD este principalul vinovat pentru acest dezastru. Nicio reformă care s-a dorit reală nu a scăpat nesabotată”