Mihai Tudose: „Dacă cineva aude voci şi nu are televizorul pornit sau telefonul, să ştiţi că un control este binevenit”

Premierul Mihai Tudose a fost confruntat cu informația că în acest an România nu va inaugura niciun kilometru de autostradă. El susține că s-a terminat cu spectacolul ridicol de a inaugura câte un tronson de autostradă și vom vedea doar inaugurarea unei autostrăzi întregi.

25 oct. 2017, 17:31
Mihai Tudose: „Dacă cineva aude voci şi nu are televizorul pornit sau telefonul, să ştiţi că un control este binevenit”

Mihai Tudose promite autostrăzi înregi, nu tronsoane. „Acum o săptămână toată lumea spunea că nu se face nimic. Domnule, noi acum o săptămână am terminat un spital. Noi ne facem treaba și săptămâna asta am fost pe un traseu de autostradă și am găsit la muncă 750 de oameni. Spectacolul acela ridicol că inaugurăm doi kilometri de autostradă s-a terminat, uitați-l. Și eu, și coaliția de guvernare, noi toți considerăm că o autostradă pleacă dintr-un oraș și ajunge într-un alt oraș. Noi considerăm că o autostradă se inaugurează atunci când este gata.

Mihai Tudose a ținut să nege informațiile care circulă în presă, conform cărora ar dori mazilirea Olguței Vasilescu și a ministrului de Finanțe, Ionuț Mișa.

„Eu nu sunt certat cu Liviu Dragnea, chiar din contră.

Nu se discută despre așa ceva. Era o vorbă că unii tot aud voci. Dacă cineva aude voci și nu are televizorul pornit sau telefonul, să știți că un control este binevenit”, a spus Tudose.