Mihai Tudose, declaraţie după numirea Ioanei Mihăilă la Ministerul Sănătăţii: „Discipolă a lu’ diamantu’ Voiculescu-Vlăduț-Omul-Legendă”

Mihai Tudose vine cu primă reacţie după ce Ioana Mihăila a fost numită ministru al Sănătăţii. Social-democratul spune despre aceasta că este „discipolă a lu’ diamantu’ Voiculescu-Vlăduț-Omul-Legendă”.

21 apr. 2021, 13:40
Mihai Tudose, declaraţie după numirea Ioanei Mihăilă la Ministerul Sănătăţii: „Discipolă a lu’ diamantu’ Voiculescu-Vlăduț-Omul-Legendă”

Mihai Tudose, declaraţie după numirea Ioanei Mihăilă la Ministerul Sănătăţii. Totodată, fostul premier PSD face apel pentru constituirea unei comisii pentru anchetarea gestionării pandemiei.

Mihai Tudose, declaraţie după numirea Ioanei Mihăilă la Ministerul Sănătăţii: „Discipolă a lu’ diamantu’ Voiculescu-Vlăduț-Omul-Legendă”

„Guvernul asimptomatici. Au pierit ieri 237 de români, record absolut de la începutul pandemiei. Dar România nu are încă ministru la Sănătate! Iar propunerea UsrPlus pentru cel mai important minister în acest moment este o persoană cu pregătire în endocrinologie fără vreun folos în pandemie și forța politică a 2.078 de voturi (3,03%), căpătate în alegerile pentru Primăria Oradea… Și foarte important: discipolă a lu’ diamantu’ Voiculescu-Vlăduț-Omul-Legendă.

De ce se gudură atunci, atât de jalnic, USR PLUS pe lângă PNL pentru a rămâne în brațe cu ministerul vital pentru țară, dar pe care e evident că nu-l poate administra?

De ce, la rândul său, PNL acceptă experimentele criminale de la Ministerul Sănătății? Sunt întrebări la care trebuie să răspundă comisia parlamentară pentru anchetarea gestionării pandemiei, comisie pe care o solicită, de trei săptămâni, PSD. În Franța, de exemplu, o comisie similară a prezentat în decembrie un prim raport, după șase luni de activitate. În Belgia și în alte democrații funcționale din UE, au fost create, de asemenea, astfel de comisii de anchetă. Sau coronadictatura asimptomatice de la Palatul Victoria o fi în afara controlului parlamentar?!

Între timp, mor români… De care guvernanții își bat joc și după moarte, prin haosul – intenționat și manipulator? – al raportării deceselor de Covid. Români pentru care hemoragia de fondatori ai USR către AUR nu mai înseamnă nimic. Nici măcar o glumă proastă și sfidătoare. Ce prăpastie tragică între viața reală și joaca acestor neisprăviți de-a politica”, scrie pe Facebook Mihai Tudose.

Ioana Mihăilă este nominalizarea USR PLUS pentru funcția de ministru al Sănătății. Medic endocrinolog de profesie, Ioana Mihăilă a candidat din partea USR PLUS pentru funcția de primar al municipiului Oradea la alegerile locale din 2020 și a deținut funcția de președinte PLUS Bihor.
Citeşte şi: Mihai Tudose, ironii la adresa premierului: Pe Florinel îl încurcă greaua moştenire. Aia lăsată de ministrul de Finanţe F. Cîțu, premierului F. Cîțu
 


loading...