Mihai Tudose îl face praf pe premierul Cîţu: Un chelner de bacșișuri mici. E duhul rău din lampă!

Mihai Tudose vine cu critici dure la adresa premierul României. Europarlamentarul PSD spune că şeful Executivului este "duhul cel rău" care a scăpat din lampa fermecată și a ieșit un "Mîț pricăjit".

10 feb. 2021, 13:58
Mihai Tudose îl face praf pe premierul Cîţu: Un chelner de bacșișuri mici. E duhul rău din lampă!

Mihai Tudose îl face praf pe premierul Cîţu.  De asemenea, social-democrat mai spun că premierul este „un chelner de bacșișuri mici, la masa Europei”.

Mihai Tudose îl face praf pe premierul Cîţu: Un chelner de bacșișuri mici. E duhul rău din lampă!

„Este el: duhul rău, scăpat din lampa frecată de o Dreaptă cam stearpă, care atât s-a priceput. Și a ieșit el, un Mîț pricăjit, ce și-a propus acum să obțină – cu orice preț! – mila Europei. Altfel nu-i iese nici contabilitatea primară, așa s-a afundat până dincolo de coate în banul public…

De mâine, Mîțu va miorlăi la ușile Comisiei Europene. Nu are o misiune imposibilă, fiindcă îl ajută fața.

Dar „mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană” – după cum sună marea replică din „Filantropica”. Din păcate, Mîțu e pe contrasens cu neamul lui și în privința asta: nu are talent de povestitor. N-are vorbele la el, nu e sfătos ca Ludovic, de exemplu, cel de la Clubul Pensionarilor Prematuri.

Așa că Mîțu va trebui să-și pună la bătaie singura expertiză pe care o are. Un chelner de bacșișuri mici, la masa Europei, asta trimit, la Bruxelles, PNL-USRPlus-UDMR. Simbolul unei decăderi naționale cum n-a mai fost… Simbolul unei țări europene fără buget la jumătatea lui februarie, fără plan de redresare, fără direcție… orb și cu cuțitul în mână!

Nu ne rămâne, în situația asta jalnică, decât să-i strigăm îndemnul personajului jucat de Gheorghe Dinică: „Fii profesionist, ce dracu’!”, a spus fostul premier PSD, pe contul personal de Facebook.

De asemenea, Tudose a declarat într-o postare anterioară că premierul este ”copilul durerii”.

„Copilul durerii pleacă la Bruxelles. O veste bună și una rea: cea bună e că Florin Cîțu lasă România în pace două zile, cât va sta pe la Bruxelles; partea proastă e că se va întoarce. De ce se duce copilul durerii în vizită, când țara e fără buget și fără planul de relansare necesar pentru a accesa banii UE? Asta va fi prima întrebare din partea Comisiei Europene:
– Ți-ai făcut temele, Florinel?
Nu le-a făcut și nici nu le poate face. Pentru că-l încurcă greaua moștenire. Aia lăsată de ministrul de Finanțe F. Cîțu, premierului F. Cîțu”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Citeşte şi: Mihai Tudose, ironii la adresa premierului: Pe Florinel îl încurcă greaua moştenire. Aia lăsată de ministrul de Finanţe F. Cîțu, premierului F. Cîțu