Mihai Tudose desființează noul guvern: Zici că e familia Addams. Florin Mîțu e de psihiatrie. Voiculescu e pe post de Elodia!

Vicepreședintele PSD începe anul în forță. Mihai Tudose aduce critici dure la adresa proaspătului Guvern. Acesta spune că Guvernul condus de Florin Cîțu este ca „Familia Addams” cu diferența că „măcar ăia erau simpatici”.

05 ian. 2021, 23:15
Mihai Tudose desființează noul guvern: Zici că e familia Addams. Florin Mîțu e de psihiatrie. Voiculescu e pe post de Elodia!
Mihai Tudose

Mihai Tudose desființează noul guvern. Întrebat cum comentează faptul că Florin Cîțu a ajuns premier, Mihai Tudose a susținut că e ”o glumă proastă”.

Mihai Tudose desființează noul guvern: Zici că e familia Addams. Florin Mîțu e de psihiatrie. Voiculescu e pe post de Elodia!

„E o gluma proasta, iertati-ma. Este o caricatura, este infernul. Uitati-va la ce declaratie face el ca o sa vaccinam zilnic peste o suta de mii. Nu-i zice nimeni ‘Hai tati pe mal, ca te ia apa’?. Ce sa comentezi? Ce sa faci? Eu am spus si-mi mentin opinia, omul e de psihiatrie.

Aveti impresia ca asta stie ce are de facut pe lume? Dl Mîțu premier, superb.
Prima lui sedinta, a depus juramantul, s-au dus toti la Guvern. Citesc pe la 12 noaptea ca a avut loc o sedinta informala. Aoleu, zic. In prima seara trebuia sa faca o sedinta de Guvern sa faca OUG privind organizarea si functionarea guvernului, ca s-au schimbat ministere. Ei au stat o saptamana cu ministri care n-au ministere. Stiati asta? Asta e premier? Familia Adams. Macar aia erau simpatici”, a spus Mihai Tudose.

Tudose, despre alianţa de dreapta: „Pe Cîţu nu îl prinde paltonul de primăvară, Voiculescu zici că e Elodia, îl caută lumea”

”Despre debarcarea Guvernului: Inca nu e cazul sa depunem motiune de cenzura, ca n-avem gloante inca, nu avem voturile. In mod cert vom face toate demersurile necesare sa ii trimitem acasa, preferabil inainte sa iasa lumea in strada ca sa nu mai fie deranj (…) iesirea in strada, cred ca asta o sa fie solutia

Despre coalitia de guvernare: Au zis că facem alianță de dreapta să salvăm țara. Uite salvare, mânca-ți-aș! (…) Va fi spectacol la guvernare, o sa fie ‘Cine-a infipt zambila in branza’. Nu e nicio compatibilitate intre ei. Va fi sport national cu ‘Ba pe-a ma-tii!’

Despre mandatul actualului premier: ‘Cred ca martie e mult, eu nu cred ca-l apuca paltonul de primavara pe dl Citu. Ati vrut Citu? Luati Citu. Luati cu paine.

Va fi spectacol. Nu e niciun grad de compatibilitate între ei (PNL, USR, PLUS, UDMR), nimic. Pasarea responsabilităţii va fi sport naţional, până în martie. Vor exista fricţiuni în actul guvernamental şi noi toţi vom deconta asta. Şi ei, şi preşedintele care a făcut chestia asta”, a comentat Mihai Tudose modul în care funcţionează în acest moment coaliţia de guvernare.

Întrebat de moderatorul Răzvan Dumitrescu dacă actualul Guvern va rezista patru ani, Mihai Tudose a răspuns: „Eu nu cred că-l va prinde paltonul pe Cîţu paltonul de primăvară. Nu ştiu cine vine în loc. Dar Alianţa de Dreapta face minuni şi pune România pe calea cea bună”.

Tudose a vorbit cu ironie şi despre ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu: „A început vaccinarea, l-aţi văzut pe noul ministru, pe Voiculescu? Zici că-i pe post de Elodia, îl caută toată lumea şi nu îl găseşte”, a adăugat Tudose.

Citește și: Mihai Tudose: Guvernul a reuşit să confişte sărbătorile de iarnă. Eu aş deschide toate târgurile de Crăciun. Dacă îl îmbrăcăm pe Moş Crăciun în galben ne dă voie?