Mihai Tudose, despre înghesuiala PNL de la Caraș-Severin: ”E strigător la cer”

Vicepreședintele PSD Mihai Tudose a reacționat în urma înghesuielii de la inaugurarea stației de comprimare a gazelor naturale de la Caraș-Severin, la care atât membrii Guvernului, cât și un număr mari de membri PNL au fost prezenți.

28 nov. 2020, 16:20
Mihai Tudose, despre înghesuiala PNL de la Caraș-Severin: ”E strigător la cer”

Mihai Tudose a criticat populismul excesiv cu care cabinetul lui Ludovic Orban a ținut să se laude cu realizările unei guvernări. Vicepreședintele PSD a amintit despre situația în care se află spitalele din România, pline de pacienți, dar și despre comercianții din piețe care stau în frig pentru a-și vinde produsele.

Citește și: Klaus Iohannis, în vizită la şantierul gazoductului BRUA: Suntem al doilea producător de gaze în UE, însă jumătate din gospodării sunt încălzite pe lemne

”Între timp, pe holurile spitalelor se fac văzute tot mai tragic rezultatele preocupării liberale cu privire la sănătate. Tot între timp, pe trotuare, în frig, se vând produsele de la țară” , susține Mihai Tudose pe Facebook.

Mihai Tudose: ”La ce i-ar folosi, așadar, României “Guvernul meu”? La continuarea proastei guvernări! PNL a avut ocazia, într-un an, să-și dea măsura competenței și grijii pentru cetățeni – de la promovarea clientelei inepte în funcțiile publice, la gestiunea criminală a pandemiei. O gașcă de nulități care tratează țara ca pe propria moșie!” , susține politicianul.

”Chiar așa: pe ce ar jura oare “Guvernul meu” la instalare?… O dilemă de care românii îi vor scuti prin vot. Căci ei știu că până și blajinul și milostivul Sfânt Nicolae l-a pleznit pe ereticul Arie, în sinodul de la Niceea, într-un moment de cumpănă pentru unitatea bisericii” , conchide vicepreședintele PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, cu ocazia vizitei la Staţia de comprimare gaze naturale Jupa, din Judeţul Caraş-Severin, că România este al doilea mare producător de gaze naturale din Uniunea Europeană, dar cu toate acestea jumătate dintre gospodării sunt încălzite în continuare pe lemne.

„Românii trebuie să beneficieze cu adevărat de resursele pe care ţara noastră le are”, a spus preşedintele. El a felicitat compania Transgaz pentru finalizarea „celui mai ambiţios proiect din domeniul energiei”, referindu-se la gazoductul BRUA, proiect realizat şi cu fonduri europene.