Mihai Tudose, despre miniştrii care se plâng de atitudinea sa: Durează trei secunde să scrii demisia

Premierul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că miniştrii sensibili care se plâng de atitudinea sa au trei secunde să îşi scrie demisia, dar după 27 de ani de nefăcut nimic doar cine nu înţelege poate să fie calm. Premierul a răspuns în acest fel sfatului liderului PSD să fie mai calm.

RomaniaTV.net
30 dec. 2017, 09:29
Mihai Tudose, despre miniştrii care se plâng de atitudinea sa: Durează trei secunde să scrii demisia

Dacă a fi foarte ferm şi a urmări nişte acţiuni înseamnă a fi nervos, voi spune că voi fi nervos în continuare. Mi se pare că după 27 de ani de nefăcut nimic mai poţi să fii calm? Eu cred ca dacă mai poate fi cineva calm, nu inţelege ce se întamplă. Nu avem autostrăzi, spitale, nu pot să fiu calm, a declarat premierul Mihai Tudose, la Antena 3.

Întrebat dacă este posibil să se fi plâns unii miniştri de atitudinea sa, Tudose a răspuns: dacă sunt unii mai sensibili durează trei secunde să scrii demisia. Nu ştiu ce înţelege prin nervos (n.r.: Liviu Dragnea), aveţi telefonul domniei sale.

Joi seara, Liviu Dragnea a apreciat activitatea guvernului Tudose ca fiind una bună, remarcând că premierul nu este un om calm.

„Eu sunt mulţumit de activitatea premierului Tudose. E un tip care nu e foarte calm, sunt oameni care nu sunt foarte calmi. Pe de altă parte ritmul de muncă de la Guvern în ultimele luni a fost infernal”, a spus Liviu Dragnea.