Mihai Tudose, despre Vasile Dâncu: "Războinicul de lut în papuci de pluş. El e bun la bătaie... că a mai luat!"

Publicat: Duminică, 07 Iunie 2020 10:10 // Actualizat: Duminică, 07 Iunie 2020 10:10 // Sursa: romaniatv.net

Fostul premier Mihai Tudose, în prezent europarlamentar, l-a ironizat pe Vasile Dîncu pentru declaraţiile sale referitoare la reformarea PSD şi condiţiile să revină în conducerea formaţiunii. Tudose a afirmat că s-ar fi aşteptat ca Dîncu să iasă la luptă şi să spună că va candida la Primăria Cluj Napoca, dar acesta e mai degrabă obişnuit cu eşecurile politice.

„Războinicu' de lut cu papuci de pluș.... Am citit o declarație-confesiune a unui maaaare ,,gânditor" ce se vrea a fi reformatorul PSD!!! Am zis la început că gata, s-a terminat cu șmecheria și să vezi că se oferă candidat la primărie la Cluj!!! Dar nu....

Era mult mai ,,global" mesaju'....

Citez din Vasile Dâncu:

..,,E adevărat că sunt câteva județe din Sud care au câștigat alegerile în ultima perioadă. Dar nu reprezintă nimic din punct de vedere politic și nici din punct de vedere al culturii politice din România".

Citeşte şi CTP: "Nicuşor Dan nu m-a convins că vrea să fie primar. Doamna Firea poate spera într-un somn cu vise plăcute"

Am recitit. Și încă o dată...

Deci... reforma propusă este de genul: nu reprezintă nimic cei care câștigă alegerile!!! Important este să fie el în fruntea partidului și să ne explice cu doctrina și programele ideologice.

Încerc să înțeleg personajul prin prisma faptului că el nu a câștigat niciodată alegerile pe acolo pe la el.. Niciodată. Și prin urmare nu prea știe cum e. Dar emite axioma că cei care câștigă nu contează. Importanți sunt cei care sunt plini de avânt dar se împiedică-n papuci când pleacă la luptă (campanie)....

Și se mai și alintă că el nu prea vrea dar este foarte rugat... Poate pe principiul că e bun la bătaie.. că a mai luat!!!

Doamne apără și păzește.....

P.S.

Totuși o candidatură la ceva pe acolo prin preajmă? Așa ca puterea exemplului personal de cum să reușim să câștigăm alegerile?!?!

Căci din opoziție e mai greu cu implementările mărețe de programe și reforme...", a scris Mihai Tudose pe Facebook.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
candidat primarie Mihai Tudose primăria Cluj Vasile Dâncu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8358
RON
15 Aug
noapte 19 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H