Mihai Tudose face acuzații DURE la adresa lui Vlad Voiculescu: ”Nu a fost ministru, venea doar sâmbăta la minister. Doamna Moldovan semna tot”

Vicepreședintele PSD a comentat în cadrul unei intervenții la Antena3 demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății. Mihai Tudose susține că acesta venea la minister doar în weekend, iar de semnături se ocupa Andreea Moldovan.

14 apr. 2021, 22:24
Mihai Tudose face acuzații DURE la adresa lui Vlad Voiculescu: ”Nu a fost ministru, venea doar sâmbăta la minister. Doamna Moldovan semna tot”

Mihai Tudose face acuzații DURE la adresa lui Vlad Voiculescu. Politicianul susține că se știa faptul că această coaliție de guvernare nu va rezista până la Paște, iar înlăturarea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății este doar preambulul.

Citește și: Florin Cîţu a revocat ordinul privind noile criterii de carantinare. Prima decizie ca ministru interimar al Sănătăţii – surse

„Toată lumea spunea că nu-i apucă Paștele împreună. Și Voiculescu s-a împins. El nu a fost ministru, el venea doar sâmbătă la minister. Doamna Moldovan semna tot, el nu avea drept de semnătură practic. Mai mult încurcau decât rezolvau”, a comentat Mihai Tudose la Antena 3.

Mihai Tudose face acuzații DURE la adresa lui Vlad Voiculescu. Mai mult decât atât, social-democratul susâine că Ludovic Orban ar avea șanse să revină premierul României, doar dacă ”cei de la USR-PLUS se vor ține pe picioare” și îl vor contesta pe Florin Cîțu.

„Ludovic Orban se pregătește. Și-a pus treningul, vrea prim-ministru înapoi. Este opinia mea. Domnia sa se visează președintele României. Dacă cei de la USR-PLUS se țin pe picioare. Că acum s-au lansat și ei cu: nu-l mai vrem pe ăsta (n.r. Cîțu). E greu să dea înapoi. Doar că mâine președintele îi va pune la colț un pic pe coji de nuca, să-și revină, să facă o renegociere. Dar va fi foarte greu”, a adăugat Tudose.

Citește și: România ar putea ajunge săptămâna viitoare la trei milioane de oameni vaccinaţi. În doar patru luni toţi cei înscrişi voluntar în platformă şi-au primit dozele. Ce se va întâmpla însă cu restul de 11 milioane de adulţi?

Ministrul sănătății Vlad Voiculescu a fost demis de premierul Florin Cîțu, în urma discuțiilor avute cu Dan Barna, liderul USR PLUS, miercuri dimineață. Prin urmare, Florin Cîțu va prelua funcția de ministru interimar al sănătății. De asemenea, și Andreea Moldovan a fost demisă din funcția de secretar de stat în cadrul ministerului Sănătății.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 14 aprilie 2021, decretul de revocare din funcția de membru al Guvernului a domnului Vlad Vasile Voiculescu, ministrul sănătății”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.