Mihai Tudose îl demolează pe Cîțu pentru revocarea Ministrului Finanțelor: „Criminalul se întoarce la locul faptei! Specialistul nr. 1 în speculații financiare!”

Mihai Tudose îl elogiază pe Ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare, după ce a fost revocat din funcție de către premierul Florin Cîțu. Liderul PSD îl demontează pe premier.

08 iul. 2021, 17:48
Mihai Tudose îl demolează pe Cîțu pentru revocarea Ministrului Finanțelor: „Criminalul se întoarce la locul faptei! Specialistul nr. 1 în speculații financiare!”

Mihai Tudose

îl elogiază pe Ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare, după ce a fost revocat din funcție de către premierul Florin Cîțu. Liderul PSD aruncă critici dure la adresa premierului, pe care îl acuză de fapte de corupție.

„Ziua polonicelor adânci sau noaptea cuțitelor boante la Palatul Victoria?
Vestea cea mai proastă pentru români, azi, nu e atât revocarea unuia dintre extrem de puținii meseriași decenți din actualul guvern, ci preluarea interimatului la Finanțe de către Florin Cîțu. Criminalul se întoarce la locul faptei!
Specialistul nr. 1 în speculații financiare la adresa propriei monede și în îndatorarea țării fără limite e gata să-și ducă misiunea sinistră până la capăt.
Din păcate, războaiele civile din PNL și din URSPlus, precum și cel dintre PNL și USRPlus vor face tot mai multe victime, în toate direcțiile.
În timpul ăsta: PNRR amânat la Sfântul așteaptă, vaccinare eșuată, deficitul de cont curent ajuns al doilea cel mai mare din UE, valul 4 la orizont…”, a declarat Mihai Tudose, într-o postare pe Facebook.

Mihai Tudose: „Nu are Nazare tricou și față de pernă cu moaca lu’ Cîțu?”

Tudose susține că Alexandru Nazare a fost demis din cauză că nu are acelea susține PNRR

„De ce a fost demis ministrul Nazare? Nu a vrut să facă plăți prin teritoriu acolo unde avea interes electoral candidatu’ Cîțu?
Nu a fost de acord cu poziția lui Cîțu care se face că plouă când vine vorba de impozitarea marilor multinaționale? Fiindcă nu promovează Nazare “minunile” din bălăceala numită PNRR? Nu are Nazare tricou și față de pernă cu moaca lu’ Cîțu? Cui îi pasă de astea la guvernare? Ei dansează cu cuțitele boante scoase la luptă pentru ciolan, iar România se duce din ,,wooow” în ,,fleoșc””, a afirmat Tudose.