Mihai Tudose îl desfiinţează pe Orban: „El nu poate fără jucării. El vrea să fie şef la parlament, la ONU, dacă nu, se întoarce la guvern”

Fostul premier din partea PSD, Mihai Tudose, a intervenit telefonic marţi seară în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV, pentru a explica motivul pentru care, în opinia sa, negocierile dintre PNL, USR-PLUS şi UDMR se află încă într-un impas.

15 dec. 2020, 22:48
Mihai Tudose îl desfiinţează pe Orban: „El nu poate fără jucării. El vrea să fie şef la parlament, la ONU, dacă nu, se întoarce la guvern”

Mihai Tudose

susţine că blocarea negocierilor pentru formarea noului guvern de coaliţie a forţelor de dreapta se datorează încăpăţânării lui Ludovic Orban de a rămâne într-o funcţie de conducere la nivel înalt.

„Acum ce sa zic, trecerea brusca de registru de la subiectul pandemiei si lipsurile cronice, la topaiala lui Orban… Eu cred ca au legatura, ca baietii nu sunt preocupati sa faca ceva pentru tara.

El a plecat sa fie presedinte de Cameră, dar acum a inteles ca au si baietii ceilalti dreptate, ca nu au nici ei (n.r. PNL) 49%, trebuie sa ia si ei (n.r. USR-PLUS) ceva. Dar daca el nu poate sa stea linistit, el nu poate fara jucarii.

Mihai Tudose îl ironizează pe Ludovic Orban

Le-a dat UE cu marele program direct in cap, ca nu au scris nimic de educatie. De principiu trebuie sa fiu eu seful, cam astea sunt principiile pe care le discuta ei. El nu vrea sa fie sef la el acasa, el vrea la parlament, la onu, daca nu, se intoarce la guvern.

In Romania am castigat noi alegerile, ne-ar fi folosit daca traiam intr-o tara normala. In loc sa se intalneasca baietii astia si sa iasa specialistii aia pe care-i tot invoca, despre care nu stie nimeni nimic, ei inchid piata, dau telecabina jos de pe sarma, astea sunt deciziile lor.

Singura lor preocupare este sa aiba Orban serviciu, dar nu oricare, sa fie sef. Poate vrea sa fie presedintele Romaniei. Daca au facut tot circul asta ca sa ne fie mila de Citu, nu are cum.”, a spus Mihai Tudose la România TV.

Citeşte şi: Clotilde Armand TAIE bursele elevilor după ce a lăsat centrul României plin de gunoaie