Mihai Tudose, ironic pe tema alegerilor: „Alegeri în septembrie? Poate-n capul vreunui Mickey Mouse reactivat”

Fostul premier Mihai Tudose a comentat ironic miercuri posibilitatea ca alegerile locale să se desfășoare în 27 septembrie, aşa cum este prevăzut în proiectul de lege aflat la dezbatere în Parlament şi atacă deopotrivă guvernarea PNL şi pe Victor Ponta.

RomaniaTV.net
08 iul. 2020, 10:10
Mihai Tudose, ironic pe tema alegerilor: „Alegeri în septembrie? Poate-n capul vreunui Mickey Mouse reactivat”

„Corabia-n derivă, cârmaciul dispărut. Iar marinarii în derută şi nişte piraţi dând târcoale. Cam aşa arată a 4-a cea mai afectată ţară din Europa de contaminările zilnice cu coronavirus din ultima perioadă. În loc să pregătească legislaţia şi măsurile anti-pandemie, Guvernul se pregătea, în februarie-martie, de alegeri anticipate. Acum, în loc să gestioneze o redeschidere ordonată a societăţii şi economiei, lasă loc sau chiar „implementează” un haos periculos”, a scris Mihai Tudose, miercuri, pe Facebook.

Fostul prim-ministru a adăugat că Guvernul Orban îşi face din nou „socoteli electorale”.

„Şi îşi face iar socoteli electorale Pe seama iluziei sutelor de miliarde de euro pe care Bruxelles-ul ni-i îndeasă-n buzunare. Vise, taică Ludovic, vise frumoase… Din păcate, doar vise. Ţările UE ne închid uşa, una după alta. România a devenit focar de infecţie, după ce trecuse cu bine de primul impact al molimei. Alegeri în septembrie? Poate-n capul vreunui Mickey Mouse reactivat de Anul chinezesc al Şobolanului de Metal. Am ratat cu serenitate şi relaxarea. Coşmarul continuă…”, a completat fostul prim ministru.

Citeşte şi: BILANŢ CORONAVIRUS 8 IULIE ROMÂNIA. Record absolut de cazuri noi de infectare cu COVID-19 în 24 de ore: 555 de persoane