Mihai Tudose, ironii la adresa liberalilor: Da, e vina PSD că nu avem un vaccin antigripal. Nu l-a cumpărat Adrian Năstase în anii 2000

Mihai Tudose, fost premier al României şi candidat PSD la alegerile parlamentare, s-a arătat foarte deranjat de faptul că liberalii aruncă vina pe social-democraţi pentru lipsa vaccinului antigripal şi a lansat o serie de acuzaţii grave în direct la România TV.

RomaniaTV.net
11 nov. 2020, 20:15
Mihai Tudose, ironii la adresa liberalilor: Da, e vina PSD că nu avem un vaccin antigripal. Nu l-a cumpărat Adrian Năstase în anii 2000

Fostul premier a spus, ironic, că e vina PSD pentru că vaccinul antigripal nu se găsește sau se găsește foarte greu în farmacii, pentru că acesta nu a fost cumpărat de Adrian Năstase în guvernarea din anii 2000.

De asemenea, Tudose a mai spus că guvernul nu comunică suficient și transparent și că nu își asumă responsabilitatea pentru situația pandemică din țară:

„Până în aprilie, 8 milioane de români vor face vaccinul COVID-19, dar care nu există încă. În schimb, vaccinul ăla de gripă maidaneză, normală, nu poate fi făcut pentru că nu-l avem. Știți de ce? Din cauza PSD, eventual că n-a luat Adrian Năstase pe vremea lui, că dacă lua el atunci aveam vaccin acum. Băi, să-i anunțe cineva la intrare în guvern că ei sunt la guvernare.

Noi nu l-am votat pe Arafat, noi avem un președinte, un premier, dacă ei aleg pe cineva să conducă, nu dăm vina pe el. Sunt guverne în lumea asta care și-au asumat greșeli. Românii sunt totuși printre cele ma inteligente popoare din Europa. Dacă ar explica cineva cu cifre, cu explicații, domle, lumea ar înțelege (instaurarea carantinei totale, n.red.)”, a declarat Mihai Tudose la România TV.

Citeşte şi Mihai Tudose, despre închiderea pieţelor: „Au zis că le închid că se plăteşte cash. Dacă mută tarabele afară nu se mai plăteşte cash?”