Mihai Tudose, legătura cu serviciile secrete. Coincidenţele stranii ale legăturii cu directorul SIE

Mihai Tudose a făcut dezăluiri incendiare, marţi, la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" de la Kanal D. Fostul premier a vorbit, printre altele, despre legătura cu serviciie secrete şi despre lupta cu Liviu Dragnea.

21 iul. 2021, 00:44
Mihai Tudose, legătura cu serviciile secrete. Coincidenţele stranii ale legăturii cu directorul SIE

Mihai Tudose, legătura cu serviciile secrete. Mihai Tudose, în vârstă de 54 de ani, a fost premier al României pentru o scurtă perioadă. Este unul dintre cei mai influenți lideri PSD și membru acestui partid de la înființare. Mihai Tudose s-a născut pe 6 martie 1967, la Brăila.

Mihai Tudose, legătura cu serviciile secrete

Mihai Tudose a explicat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” coincidenţele dintre cariera sa şi cea a lui Gabriel Vlase, actual director SIE. „Este prietenul meu, au n-am fost las directorul SIE, am fost la Gabi, aşa cum şi el venea la mine, nu la premierul României!”Fostul premier a vorbit şi despre apropierea de Viorel Hrebenciuc, care l-ar fi propulsat, alături de Gabriel Vlase şi Valeriu Zgonea, spre vârful ierarhiei politice. „Nu este naşul meu politic! De la foarte mulţi oameni am avut de învăţat, le datorez mult, sunt oameni care au condus ţara în momente complicate. Au creat o nouă generaţie de politicieni. Ştiu că eram, consideraţi oamenii lui Hrebenciuc, dar lucrurile au stat aşa cum am spus”.

Mihai Tudose, marea controversă din trecutul său. A predat sau nu la Academia SRI?

Întrebat ce rol au serviciile secrete în viaţa sa, Mihai Tudose a spus: „În viaţa mea, nici un rol! Cea mai mare suspiciune planează asupra lui Victor Ponta… Şi el o spune! Ca premier, ca ministru de finanţe, trebuie să ai în spate informaţii”.

Mihai Tudose dezvăluie culisele războiului cu Liviu Dragnea. Cine l-a trădat şi ce i-a transmis fostului lider PSD