Mihai Tudose dezvăluie culisele războiului cu Liviu Dragnea. Cine l-a trădat şi ce i-a transmis fostului lider PSD – VIDEO

Mihai Tudose a făcut dezăluiri incendiare, marţi, la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" de la Kanal D. Fostul premier a vorbit, printre altele, despre legătura cu serviciie secrete şi despre lupta cu Liviu Dragnea.

20 iul. 2021, 23:38
Mihai Tudose dezvăluie culisele războiului cu Liviu Dragnea. Cine l-a trădat şi ce i-a transmis fostului lider PSD – VIDEO

Mihai Tudose, despre culisele războiului cu Liviu Dragnea. Mihai Tudose, actual europarlamentar, a ocupat funcția de premier al României timp de șase luni și este considerat a fi unul dintre cei mai influenți lideri PSD. A fost de cinci ori deputat în Parlamentul României.

Mihai Tudose, despre culisele războiului cu Liviu Dragnea

Mihai Tudose a vorbit la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” şi despre conflictul cu Liviu Dragnea. „Nu m-am crezut mai puternic deccât Dragnea, am vrut să fiu premierul României, nu al unui om sau al unui partid. La un moment dat, lucrurile au luat o razna! Au apărut lucruri cerute nu de popor, ci de un om. N-am acceptat implicarea lui  Dragnea în Guvern, legile nu se dau cu dedicaţie. Mi-am asumat poziţia şi am demisionat!”, a spus Tudose.

Mihai Tudose vorbeşte în premieră despre legătura cu alcoolul. „Am fizionomia mai aşa, cu riduri!”

Întrebat cine l-a trădat în războiul cu Dragnea, Tudose a spus: „Nimeni!”. „El singur m-a trădat, s-a trădat pe el. Eu nu am insistat la niciun coleg. Vă spun sincer că am spus de la început: mă votați că asta e viața, mă duc acasă. Asta a fost și răzbunarea mea că era previzibil ce se va întâmpla cu PSD. Partidul dacă o sa mai aibă 20% o să fie bine și așa a fost. Asta a fost răzbunarea mea pentru el: fă ce vrei tu și să vezi unde te duci. A fost previzibilă”, a mai spus Mihai Tudose.

Mihai Tudose, legătura cu serviciile secrete. Coincidenţele stranii ale legăturii cu directorul SIE

Întrebat dacă s-a simţit răzbunat, după ce Liviu Dragnea a ajuns la închisoare, fostul premier a spus: „Eu nu caut răzbunare. Dacă voiam poate aveam cum. Viața îi rezervă fiecăruia ce merită. Îmi imaginam că are televizor și îi vedea pe toți cei care îi spuneau: ce frumos și deștept ești! Și a doua zi s-au lepădat de el. Noi, ăștia care aveam ceva de spus și nu eram multumiți de cum îi stătea mustața, nu eram buni și trebuia să fim îndepărtați. Cu răbdare, lucrurile se întâmplă”.


loading...
Partenerii noștri