Mihai Tudose, replică dură pentru Victor Ponta: „Nu ai vrea tu, Victor, să-ţi dai tu demisia? Ca să nu te mai deranjăm”

Fostul premier, Mihai Tudose, îl compară cu Dragnea pe Victor Ponta, după ce liderul Pro România a anunţat că îi dă afară pe "trădătorii" din partid.

05 nov. 2019, 08:49

„Școala lui Dragnea….Adică: cine nu e de acord cu mine, cine nu face ce spun eu… este exclus din partid, supus oprobriului public, acuzat de trădare, înfierat, desființat etc.

Victor Ponta îi răspunde lui Tudose: „Îi urez succes la PNL. Noi ne vedem de Pro România”

Eu am avut o opinie. Un grup de colegi parlamentari au avut și ei o opinie. Care, oroare, nu a corespuns cu ,,părerea” liderului -unic- și -absolut-care-numai-el -are-soluții-bune.
Nici eu și nici colegii mei nu am încălcat nicio hotărâre a unei structuri statutare de conducere. Nu aveam cum fiindcă acestea, structurile statutare în care trebuiau luate deciziile în aceste momente… nu au fost convocate.

Citeşte şi: Victor Ponta îi dă afară pe „trădători”, din PRO România: „Nu putem să rămânem în aceeaşi echipă”

Am avut în schimb, ca reper absolut, opinia liderului….
Care acum spune public că dă afară fondatorii partidului (care ocupă și primele poziții de conducere în partid).
Dragnea l-a exclus din PSD pe secretarul general Marian Neacșu acuzându-l că negociază cu Orban…. (acuzație nefondată, nedovedită, de un ridicol extrem)
Nu cumva vi se pare că se repetă scenariul….

Citeşte şi: Daciana Sârbu, despre trădările din partidul lui Victor Ponta: „Noi i-am spus!”

Pe mine m-a acuzat acum VVP de același lucru… și ieri era revoltat că eu am plecat de la guvern de frica lui Dragnea!!! El a plecat de la partid și de la guvern pe Facebook… și încă nu ne-a spus de frica cui…
În condițiile în care toooooate ,,negocierile” duse de Victor în ultimul timp ( absolut toate fiind făcute fără girul unui for statutar) au eșuat, în condițiile în care ești foarte deranjat că nici cei mai apropiați colegi din conducerea ProRomânia nu-ți împărtășesc ,,strategiile”…. nu ai vrea tu, Victor, ca în loc să ameninți tu cu excluderi și schimbări de președinți de organizații, de excluderi de membri fondatori și oameni ce au contribuit decisiv la ceea ce e astăzi partidul… nu ai vrea tu, Victor, să-ți dai tu demisia? Ca să nu te mai deranjăm.…”, scrie Tudose pe Facebook.

Citeşte şi: Ruptură în Pro România. Mihai Tudose: Trebuie să votăm Guvernul. Victor Ponta: Nu putem să mai rămânem împreună