Mihai Tudose, replică pentru Rareș Bogdan: Cine vinde potcoave? Unde-i calu’? (…) A venit scadența! Nu vă plac soluțiile PSD? Aveți Dvs altele mai bune?”

Fostul premier PSD Mihai Tudose îi dă replica colegului de coaliție Rareș Bogdan. Liderul PNL a lansat un nou atac la adresa premierului Marcel Ciolacu, după ce liderul social-democrat a amenințat că-și va depune demisia dacă PNL nu va accepta pachetul fiscal propus de PSD.

08 aug. 2023, 12:36
Mihai Tudose, replică pentru Rareș Bogdan: Cine vinde potcoave? Unde-i calu’? (…) A venit scadența! Nu vă plac soluțiile PSD? Aveți Dvs altele mai bune?”

Mihai Tudose îi da replica lui Rareș Bogdan.

”Cine vinde potcoave? Unde-i calu’?
Aflăm prin vocea (autorizată?) a prim-vicepreședintelui PNL RB o mulțime de lucruri…
1 . Se simte amenințat de anunțul prim-ministrului că ne întoarcem la popor (anticipate) dacă PNL va continua să boicoteze orice reformă a statului! De ce vă e frică?!?

2. Aflăm, de asemenea, că PSD “amenință proprietatea”… Impozitul pe piscină e o mare amenințare…!!!!

3. De asemenea, ne spune că Ciolacu e trecător la conducerea PSD. Probabil că da, Ciolacu nu va fi veșnic pe acest post.
Doar că, de când e Ciolacu președinte la PSD… voi la PNL sunteți la al 3-lea și vă pregătiți intens de următorul…

4. Că la ultimele alegeri populația a votat dreapta. Ați ieșit pe locul doi. O performanță pe care nu prea o veți mai repeta.
Dar, da, din 2019 dreapta a guvernat singurică o luuungă perioadă de timp. Preț de sute de miliarde de euro. Preț de cel mai mare indice de mortalitate indirectă pe timpul Cov19. Preț de cele mai mari prețuri la energie. Fără să amintim de închiderea piețelor în aer liber sau haosul din educație.

A venit scadența! Nu vă plac soluțiile PSD? Aveți Dvs altele mai bune? Vă ascultăm!

Citește și: Marcel Ciolacu ameninţă cu demisia şi anticipatele, dacă PNL nu susţine programul de austeritate: „Îmi depun mandatul şi mergem la alegeri. Am răbdarea mea!”

Stimate aliat galben, situația e următoarea: ori faceți rost de o poziție constructivă și împreună redresăm țara… ori ne întoarcem la popor și vedem cum faceți atunci când zăngăniți potcoavele și lumea vă va întreba ce ați făcut cu calu’!”, a scris fostul premier PSD Mihai Tudose pe Facebook.

Reacția lui Mihai Tudose vine după ce Rareș Bogdan a lansat un nou atac la adresa premierului Marcel Ciolacu, care a amenințat că-și va depune demisia dacă PNL nu va accepta pachetul fiscal propus de PSD.

„Există oameni politici și oameni de stat, îl citez pe Marcel Ciolacu de anul trecut. Încet, încet, domnul Ciolacu dorește să rămână doar om politic. Declarațiile sale din ultima vreme îmi întăresc tot mai mult această părere. Condiționarea aceasta indusă voluntar, în mod evident repetat, mie îmi sună că o amenințare sau mai clar, un șantaj direct!

Dacă poporul român nu acceptă să facă ce vreau eu, dacă Partidul Național Liberal îmi contestă măsurile economico-fiscale, voi declanșa alegeri anticipate în România! Marcele, nu ești nici Mihai Viteazu, nici Ștefan cel Mare și nici Alexandru Ioan Cuza, adică niște oameni de stat care au intrat în conștiința și istoria românilor și a României, ci ești doar președintele trecător al PSD”, a declarat Rareș Bogdan.

Premierul Marcel Ciolacu trebuie să-și asume cu demnitate și matur funcția de premier, a avertizat Rareș Bogdan.