Mihai Tudose: Steaua adevărată e aia pe care o are Becali acum

Europarlamentarul PSD este rapidist prin filiaţie, tatăl său fiind îngropat cu o minge de la echipa giuleşteană, dar pare să aibăî simpatii şi pentru finanţatorul FCSB.

17 sept. 2022, 16:24
Mihai Tudose: Steaua adevărată e aia pe care o are Becali acum

În disputa FCSB versus Steaua, europarlamentarul PSD Mihai Tudose este de partea echipei lui Gigi Becali. „Steaua aia adevărată, aia pe care o are Becali acum, deci FCSB”, a declarat fostul premier în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV. Astfel, Mihai Tudose este în contradicţie cu colegul său de partid, Vasile Dîncu, care, din postura de ministru al Apărării, susţine echipa CSA Steaua Bucureşti. Ministerul Apărării le-a interzis celor de la FCSB accesul pe stadionul din Ghencea.

Mihai Neşu cere ajutorul românilor. Fostul fotbalist vrea să termine centrul pentru copii şi tineri cu dizabilităţi de lângă Oradea

Întrebat ce alege între Steaua şi FCSB, europarlamentarul PSD Mihai Tudose a răspuns: ”Steaua aia adevărată, aia pe care o are Becali acum, deci FCSB. Nu sunt mare fan fotbal, dar mie mi se pare o porcărie imensă ce se întâmplă acolo. Ai o echipă titrată, care are toate titlurile, medaliile pe care le-a luat, tot portofoliul. O dai afară şi tu ţii un stadion”.

Mihai Tudose insistă cu demisia lui Virgil Popescu: „Trebuia să plece demult!”

Întrebat dacă este suporter stelist, Mihai Tudose a spus: ”Familia mea, toată, ţinea cu Rapidul. Prin filiaţie, sunt rapidist. Pe tata l-am îngropat cu o minge de la Rapid. Are în sicriu o minge de la Rapid”.

UEFA a decis să acorde cluburilor calificate în grupele competițiilor europene un bonus financiar, în baza rezultatelor obținute în ultimii 10 ani în întrecerile continentale, dar și pentru trofeele câștigate.

Așadar, FCSB s-a clasat pe locul opt în această ierarhie, dintre toate cluburile angrenate în Conference League, așa că va primi din partea celor de la UEFA încă 1,1 milioane de euro, pe lângă cele 3 milioane de euro obținute pentru calificarea în grupe. În consecință, conducătorii celor de la CSA Steaua București au reacționat prompt și au depus o reclamație la UEFA, ca FCSB să nu fie considerată echipa ce s-a impus la Sevilla în 1986, iar acel bonus să fie redus considerabil. Aproximativ la jumătate.