Mihai Tudose vorbeşte în premieră despre legătura cu alcoolul. „Am fizionomia mai aşa, cu riduri!” VIDEO

Mihai Tudose a făcut dezăluiri incendiare, marţi, la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" de la Kanal D. Fostul premier a vorbit, printre altele, despre legătura cu serviciie secrete, despre lupta cu Liviu Dragnea, dar şi despre legenda conform căreia ar fi un împătimit al alcoolului!

20 iul. 2021, 23:20
Mihai Tudose vorbeşte în premieră despre legătura cu alcoolul. „Am fizionomia mai aşa, cu riduri!” VIDEO

Mihai Tudose vorbeşte în premieră despre legătura cu alcoolul. Mihai Tudose, actual europarlamentar, a ocupat funcția de premier al României timp de șase luni și este considerat a fi unul dintre cei mai influenți lideri PSD. A fost de cinci ori deputat în Parlamentul României.

Mihai Tudose vorbeşte în premieră despre legătura cu alcoolul

Mihai Tudose a comentat zvonurile conform cărora este un apătimit al alcoolului! Întrebat cine i-a creat imaginea de alcoolic, fostul premier a declarat: „Eu am nişte bănuieli, chiar şi unele certitudini! Acum, dacă am fizionomia cu riduri, mai aşa… cei care mă ştiu, prietenii, apropiaţii, ştiu cvă eu nu beau! Eu am vazut la televizor un om care s-a jurat că a baut 200 de mililitri de whisky cu mine. Eu n-am baut în viaţa mea nici măcar 100 de mililitri de whisky! Nu, chiar nu beau!”.

Mihai Tudose, atac devastator asupra Guvernului: „Ori sunt tâmpiţi şi nu înţeleg, ori vor să ne omoare pe toţi”

„Nu mi-am dorit funcţia de premier, am discutat o jumătate de oră cu Liviu Dragnea,dar cel mai mult a contat acordul familiei. Pentru că viaţa noastră avea să se schimbe. Am zis da crezând în promisiunile lui Liviu Dragnea. O să scriem toți trei o carte (n.r. – Sorin Grindeanu, Marcel Ciolacu, Mihai Tudose) în care vom povesti amănunte,”, a declarat Mihai Tudose, care a comentat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” şi ipoteza acceptării unui al doilea mandat: „Doar în anumite condiţii, cum ar fi o echipă competentă şi garanţia unui interval ca anumite lucruri să fie duse până la capăt”.