Mihai Voicu: PNL nu a discutat despre proiectul privind graţierile, nu ştiu să aibă girul USL

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat, miercuri, că liberalii nu au luat în discuţie proiectul privind graţierea unor persoane promovat în Parlament, fapt pentru care PNL nu îşi poate asuma responsabilitatea pe un asemenea act normativ.

RomaniaTV.net
03 oct. 2012, 16:51
Mihai Voicu: PNL nu a discutat despre proiectul privind graţierile, nu ştiu să aibă girul USL

Voicu a fost întrebat dacă proiectul semnat de deputatul PSD Mădălin Voicu şi de deputatul minorităţii rome, Nicolae Păun, a beneficiat de acordul liderilor USL.

„Acei deputaţi, niciunul dintre ei nu aparţine PNL, iar ţinând cont de faptul că nu am purtat nicio discuţie comună pe acest subiect, nu este un proiect pe care PNL să aibă vreo responsabilitate sau să-şi poată exprima acum o opinie. (…) Nu ne-a fost comunicat înainte, nu l-am discutat, nu e asumat mai mult decât poate de iniţiatori, nu ştiu ce scrie acolo”, a spus Voicu.

Deputatul PSD Mădălin Voicu a declarat, marţi, că iniţiativa legislativă prin care propune graţierea deţinuţilor pedepsiţi cu închisoarea de până la 6 ani inclusiv a fost discutată în USL şi în PSD, având girul politic, el arătând că nu s-a gândit la Adrian Năstase atunci când a elaborat-o.