Mihai Voropchievici a realizat topul celor mai trădătoare zodii: „Sunt în stare să te mintă fără remușcare”

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cele 4 zodii care au tendința de a trăda, indiferent de situație.

09 mai 2023, 07:33
Mihai Voropchievici a realizat topul celor mai trădătoare zodii: „Sunt în stare să te mintă fără remușcare”

Numerologul Mihai Voropchievici a fost invitat în emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, acolo unde a făcut clasamentul zodiilor cu potențial de trădare, indiferent dacă vorbim de dragoste sau de prietenie.

Ce este karma? Mihai Voropchievici explică toate cele 12 legi ale karmei pentru fiecare zodie

1. Berbec
Nativii din zodia Berbec nu sunt foarte stabili când vine vorba de o relație. În mod deosebit, în legăturile lor amoroase obișnuiesc să trădeze. Sunt mai înșelători pentru că dacă nu primesc ceea ce vor în momentul în care cer de la cealaltă persoană, caută să manipuleze. Ei sunt deschiși la tot felul de experiențe noi dar sunt impulsivi.

2. Gemeni
Nativilor din zodia Gemeni nu le place în nici o situație să respecte regulile, nici pe plan personal, nici pe cel profesional. În situația relației de cuplu, riscurile ca partenerul să înșele sunt foarte mari pentru că își doresc mereu să simtă libertatea. În contactul cu un geamăn încercați pe cât posibil să îl provocați ca să vedeți unde ajungeți cu el.

Horoscop mai 2023. Mariana Cojocaru anunţă penitenţă karmică la Scorpioni, blocaje evolutive la Fecioară

3. Balanță
Persoanele născute sub semnul Balanței sunt foarte atrase de ideea de schimbare, adică în fiecare relație în care intră, indiferent de natura acesteia, urmăresc cu atenție dacă pot evolua. Dacă intră într-o relație de prietenie și văd cu nu evoluează alături de acela, automat te-a trădat.

Balanța așteaptă ca cel din fața lui să facă primul pas pe latura amoroasă. Dacă primește feedback se angajează într-o relație. Întotdeauna sunt cu ochii pe scopul final, care pentru ei este succesul. Fac orice pentru a-și atinge idealurile, chiar dacă asta înseamnă să îi rănească pe cei din jur.

Avertisment teribil lansat de Carmen Harra. Ce îi aşteaptă pe români: „Se va întâmpla chiar din această vară” VIDEO
4. Scorpion
Nativii din zodia Scorpion sunt în stare să te mintă fără nici o remușcare cu toate că aceștia nu acceptă minciuna. În prima parte a relației sunt foarte fideli pe parcurs, însă, vor renunța la legătura pe care o au cu tine, căutând diferite pretexte, care, de fapt, sunt niște minciuni. Le place să aibă întotdeauna parte de ceva nou în viață.