Mihai Voropchievici: Ce înseamnă ultima cifră din CNP-ul tău

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit ce inseamna cifrele din Codul Numeric Personal. Afla daca vei avea un destin norocos.

13 nov. 2021, 00:18
Mihai Voropchievici: Ce înseamnă ultima cifră din CNP-ul tău

Mihai Voropchievici: Semnificatia ultimei cifrei 0 in CNP

Cifra 0 este considerata poarta catre infinit. Este un numar cameleonic care are capacitatea sa scoata in evidenta numarul langa care se ataseaza. Automat, cifra vine si scoate in evidenta abilitatea cifrei alaturate. Pentru ca 0 nu poate sa fie definit decat ca un adjuvant. Atunci cei care au a 13-a cifra 0 vor citi automat cifra anterioara. Exemplu daca ai la final 90 se termina in zero, interpretarea va veni pentru 9.

Semnificatia ultimei cifrei 1 in CNP
Cine are cifra 1 este o persoana puternica si sigura pe ea. Pune mare pret pe independenta si individualism. Este creativa, ambitioasa si reuseste sa duca la bun sfarsit toate lucrurile. 1 este cifra care indiferent cate obstacole va intalni le va putea depasi.

Este o forta care de obicei nu refuza ajutorul altora, dar are multe incredere el. Gaseste solutii creative la toate problemele aparent nerezolvabile si reuseste sa fie mentor pentru ceilalti sa-i inspire, sa-i calauzeasca dar sa-i si conduca. E o persoana pozitiva si optimista si li se reproseaza ca are asteptari mari de la ceilalti. Are standarde inalte. Cel care intelege ca 1 nu ii vrea raul cand ii spune ca “vezi ca tu poti mai mult”, va avea de castigat. Cel care il priveste ca un intrus intotdeauna il va tampona.

Semnificatia ultimei cifrei 2 in CNP
Cifra 2 este echilibrata, dar si puternica, insa usor nesigura pentru ca avand cifra doi, 1 pe un taler, 1 pe un taler mai are oscilatii, nu are incredere totala in propriile forte si e nevoie sa mai vina cineva sa o sprijine, sa o indemne, sa o ajute.

Chiar in interiorul persoanei care are cifra 2 se nasc niste procese inimaginabile. Sunt niste procese de constiinta, niste trairi sufletesti, nemultumiri. 2 va cere intotdeauna ajutor si e de ajutor. E persoana fidela si un prieten de nadejde. Ai mare noroc in dragoste mai ales daca reusesti sa iti impaci mintea cu ratiunea.

Cristina Demetrescu, lecţia karmică pentru România: „Până în martie 2023 suntem sub o lecţie de viaţă”. Runa pentru Romînia, descifrată de Voropchievici!

Semnificatia ultimei cifrei 3 in CNP
Cifra 3 e copilul. In Univers mama e 1 si tata este 2. Amprenta energetica a cifrei trei se exprima si asupra personalitatii posesorului. Are un suflet mare, are o bunatate nativa, este o fire vesela, iubeste viata, iubeste oamenii. Este atent la detalii si la fel ca 2 sare imediat in ajutor. Totodata este o persoana joviala si expansiva.

Esti un foarte bun comunicator. Majoritatea celor cu 3 ii vom intalni in sfera de comunicare. Unde este arta e si 3. Te caracterizeaza pasiunea de a fi. Latura negativa a lui 3 este ca incearca sa experimenteze pe pielea altora. Nu toti sunt la fel. In schimb, esti o persoana originala in tot ceea ce faci, iar libertatea este concept de nepretuit pentru tine.

Mihai Voropchievici:  Semnificatia ultimei cifrei 4 in CNP
Persoana care are cifra 4 este emotionala, sensibila, dar care iubeste stabilitatea mai mult decat orice. 4 este o cifra a mortii, nu al trecerii in nefiinta, ci o cifra telurica cu o vibratie mai joasa, mai dura. Oamenii care stiu sa controleze imprejurarile, o situatie. Au simtul estetic iesit din comun si stiu sa explice de ce le plac lucrurile frumoase.

Au un gust nativ de a face ceva frumos, de a se inconjura de frumos. Pun mare pret pe familie, cultura si educatie si pe valorile traditionaliste. In schimb, nu iti place sa iti asumi riscuri cand vine vorba de bani. 4 este cifra care te obliga sa crezi doar daca vezi. Nu cunoasteti jumatati de masura, iar iubirea ta este pe viata. In dragoste te arunci cu dragoste nebuna. 4 enerveaza prin felul lui mai serios, tenebros, cu toate ca e o fire vesela. Cand discuta de partea financiara, nu se hazardeaza. Nu sunt usor de pacalit. Cand ai castigat increderea unui 4 esti castigat pe viata.

Mihai Voropchievici: Un portal spiritual se deschide în noiembrie, luna 11 are mare încărcătură magică

Semnificatia ultimei cifrei 5 in CNP
Cifra 5 misterioasa, introvertita si cu un intelect aparte. Este enciclopedie. Este un om al ideilor, al conceptelor si al viziunilor. Ii place sa dezvolte incontinuu si sa invete in permanent lucruri noi. Daca ai un copil cu cifra 5 este curios. Cinci este flexibil la schimbare, este de o curiozitate morbida, nu il poti ingradi. Cele 5 elemente ale universului de baza vor fi in mintea unui nativ cu ultima cifra 5. Isi poate gasi dragostea pe meleaguri indepartate.

Semnificatia ultimei cifrei 6 in CNP
Cifra 6 imprima personalitatii tale o energie dinamica, vivace si uneori coplesitoare. 6 este afectiv, este persoana pe care ti-o doresti alaturi. Cu el nu te plictisesti niciodata. 6 sufera de boala contrazicerii. De multe ori este dual, gata sa cucereasca lumea si pe ceilalti. Ai succes in meseriile in care interactionezi cu oamenii, in care gestionezi, coordonezi, indrumi, dar si conduci. Te impui cu usurinta si te enervezi la fel de repede pe cat te impui. Iti displac conflictele si disensiunile.

Semnificatia ultimei cifrei 7 in CNP
Cifra 7 este o persoana introspectiva, meditativa, individualista, dar cu o mare capacitate de analiza. Esti o persoana rezervata si nu lasi sa se stie ce ascunzi in suflet, cine esti si ce poti sa dezvolti. Esti o persoana logica si rationala, atrasa de tot ce inseamna spiritualitate si tot ce inseamna psihic si paranormal. Sunt cei mai buni pe cercetare si analiza. Punctele forte sunt agerimea mintii, originalitate si imaginatie. 7 da acei clarvazatori. Esti o persoana minutioasa si iti place sa descoperi, sa cercetezi si sa pui lucrurile cap la cap. Iubesti linistea totala si linistea sufleteasca.

Semnificatia ultimei cifrei 8 in CNP
Cifra 8 imprima personalitatii o amprenta energetica speciala. Caracter nobil si delicatete sufleteasca rara. Pe plan profesional fantastic de responsabil. Pui suflet in absolut tot ceea ce faci si mai ales in domeniul tau de activitate. Iubesti sincer si dezinteresat. Spiritul tau de aventura se evidentiaza foarte des, mai ales ca iti doresti stabilitate pe termen lung de la partenerul de viata. Ai parte de noroc mult in viata si mai ales in dragoste traversezi suferinte si etape karmice dificile pana vei ajunge sa isi cunosti sufletul pereche.

Semnificatia ultimei cifrei 9 in CNP
Cine are cifra 9 este o persoana care iubeste oamenii si isi doreste sa vada tot ce e mai frumos in ei, un adevarat cavaler al umanitatii. Se caracterizeaza ca este o persoana toleranta, militand adesea pentru dreptul celorlalti. Le acorzi incredere si spijinul tau. Isi place sa oferi, dar doresti sa primesti la randul tau. Te lasi condus de emotii si acest lucru te poate influenta in a lua decizii nu tocmai benefice pentru tine. Atasat de valorile si credintele tale si esti ca un vulcan cand acestea nu sunt respectate.