Mihai Voropchievici dezvăluie ce e bine să pui sub preș ca să atragi banii în casă

Mihai Voropchievici dezvăluie trucurile prin care atragi banii în viața ta. Sunt câteva gesturi simple prin care scapi de problemele financiare.

08 dec. 2023, 13:13
Mihai Voropchievici dezvăluie ce e bine să pui sub preș ca să atragi banii în casă

Mihai Voropchievici prezintă câteva trucuri inedite prin care poți atrage banii în viața ta! Există câteva metode, superstiții, unele de inspirație feng-shui prin care, spune maestrul runelor, puteți să vă sporiți bogăția.

De când e lumea, oamenii au apelat la tot felul de obiceiuri prin care au crezut că vor fi feriți de necazuri și, în ideea de a fi stabili financiar, au respectat anumite superstiții. Se pare că unul din obiectele, la modă mai ales acum, în perioada sărbătorilor de iarnă, care aduce belșug este clopoțelul.

Află adevărul despre destinul tău! Ce KARMA ai în funcție de anul tău de naștere. Previziunile sunt cu totul uluitoare

Încercați să montați deasupra ușii de la intrare un mic clopoțel, care să sune de fiecare dată când ieșiți sau intrați din casă, pentru a vă aduce banii în casa voastră.

De ce e bine să pui sub preșul de la intrare o monedă de 50 de bani

E bine, de asemenea, să puneți preșul de la intrare o monedă de 50 de bani sau în interiorul casei, pe hol, o bancnotă de 5 lei sau una de 50. Dacă vreți și mai mulți bani, susține Mihai Voropchievici, cel mai recomandat e să mai faceți și economii.

„Din ianuarie încolo vor mai fi și alte luni de saci cu bani. Pe cât posibil, sortați-vă banii în ordine crescătoare. De la un leu până la maximul pe care îl aveți. Să fie într-o ordine și spuneți așa: am bani, voi avea bani și cât voi trăi voi avea bani. Sunt un om bogat”, este sfatul dat de Mihai Voropchievici în exclusivitate pentru FANATIK.

Luna decembrie 2023 este una a sacilor cu bani, așa cum a numit-o numerologul. Până pe 31 decembrie, fiecare dintre noi are șansa de a câștiga mai mulți bani, de a-și umple portofelul.

Din punct de vedere astro-numerologic, decembrie este, de departe, cea mai bună lună pentru cei care vor să aibă parte de prosperitate. Raportat la zodii, zece semne zodiacale vor avea parte de bucurii la capitolul financiar până la sfârșit de lună.

Singurii care nu vor avea o lună tocmai roz pe plan financiar sunt Gemenii și Capricornii. Pentru acești nativi, astrele vin mai degrabă cu atenționări la tot ce vor face de acum înainte.

Mihai Voropchievici: Cum stau zodiile la capitolul financiar luna asta?

În decembrie, există cinci zile de vineri, cinci de sâmbătă și cinci de duminică, iar asta înseamnă din start prosperitate mai ales pentru persoanele care sunt născute în aceste zile magice, norocoase.

Prin urmare, sunt favorizați la câștiguri de toate felurile cei care au venit pe lume în zilele de 1, 8, 15, 22 și 29 decembrie, datele vinerilor din această lună. Apoi, îi avem pe cei născuți în zilele de sâmbătă, mai exact pe 2, 9, 16, 23 și 30 decembrie. Aceștia se află, spune maestrul Mihai Voropchievici, sub protecția planetei Saturn.

Decembrie 2023 are o Lună nouă în Săgetător și o Lună plină în Rac, dar peste ele vine Mercur retrograd

Cu lipici la bani sunt și persoanele născute în zilele de 3, 10, 17, 24 și 31 decembrie, aferente duminicilor. Duminica este ziua protejată de Soare (de aici și termenul din engleză: Sunday).

Dacă ne raportăm la zodii, trebuie precizat că în luna sacilor cu bani Fecioarele născute în intervalul 3-12 septembrie sunt extrem de avantajate. Mai avem Taurii care au venit pe lume între 11 și 20 mai. Pe lista zodiilor favorizate din punct de vedere astrologic se mai numără și anumiți Berbeci, Scorpioni sau Săgetători, din diferite decane.