Decembrie 2023 are o Lună nouă în Săgetător și o Lună plină în Rac, dar peste ele vine Mercur retrograd

Cu Săgetătorul ca conducător al spațiului nostru, am putea încerca să avem mai mult spațiu pentru a ne deplasa și a face ce ne place.

08 dec. 2023, 09:09
Decembrie 2023 are o Lună nouă în Săgetător și o Lună plină în Rac, dar peste ele vine Mercur retrograd

Decembrie 2023. În ultima lună a anului, există o Lună Nouă problematică în semnul de foc al Săgetătorului și există, de asemenea, o Lună Plină emoțională în semnul Rac, care aduce anul la sfârșit. Să discutăm despre beneficiile pe care acestea ni le vor aduce.

Ce este mai exact o Lună Nouă?
Este denumită o conjuncție atunci când Soarele în tranzit și Luna în mișcare sunt exact în aceeași poziție în zodiac. Acest lucru indică faptul că are loc o lună nouă. Începuturile sunt asociate cu lunile noi, care se caracterizează printr-o energie ridicată și o atitudine pozitivă.

Ce este mai exact o Lună Plină?
Când Soarele și Luna se află în poziții în zodiac care sunt complet opuse unul față de celălalt, aceasta este denumită o opoziție. Acest tip de lună este cunoscut sub numele de lună plină. Luna plină este asociată cu concluzia și punctul culminant și este o sursă de energie emoțională.

Luna Nouă în Săgetător: 12/13 decembrie 2023
Săgetătorul expansiv și fericit vrea să vadă lumea și să experimenteze tot ceea ce are de oferit. Aceasta înseamnă că lunile noi din Săgetător sunt grozave pentru a-și asuma riscuri, pentru a vedea lumea, pentru a învăța, îndruma, scrie, vorbi și promova noi oportunități.

Deoarece Săgetătorul nu este unul care să se ia în serios, iar lunile noi sunt pline de energie și entuziasm, avem tendința de a vedea latura pozitivă a lucrurilor și de a evita să avem de-a face cu ceva greu. Să ne distrăm și să fim receptivi la schimbare sunt ambele la îndemâna noastră.

Horoscop chinezesc. Aceste 5 semne ale ZODIACULUI CHINEZESC vor avea NOROC la finalul săptămânii
Cu Săgetătorul ca conducător al spațiului nostru, am putea încerca să avem mai mult spațiu pentru a ne deplasa și a face ce ne place. Mai multă autonomie și libertate poate fi ceva ce ne dorim. De asemenea, avem capacitatea de a ne apăra, de a simți cu tărie poziția noastră și de a ne investi în convingerile noastre. Deși acest lucru ne poate ajuta să evităm să fim un preș, ar trebui să ne exercităm mai multă stăpânire de sine și să-i ascultăm pe ceilalți înainte de a vorbi.

Problema este că Mercur retrogradează a doua zi după Luna Nouă, așa că ar putea fi greu să ne exprimăm clar și să comunicăm eficient. Poate că nu suntem siguri ce să facem, ne reevaluăm planurile sau avem gânduri secundare.

Horoscop bani decembrie 2023. Mihai Voropchievici ştie zodiile care au parte de belşug în conturi. Este „luna sacilor de bani”

Aceasta ar putea fi o oportunitate grozavă de a revedea un proiect abandonat anterior, de a reveni la imaginea de ansamblu sau de a reînvia un vechi plan măreț. Reelaborarea și îmbunătățirea ar putea fi o idee bună acum.

Pe 23 decembrie, Mercur se va muta de la Capricorn la Săgetător în timpul fazei sale retrograde. Prin urmare, profita la maximum de Luna Nouă pentru a te pregăti pentru întoarcerea lui Mercur în Săgetător. Deși s-ar putea să nu fie cel mai bun moment pentru a începe de la capăt, este perfect pentru a obține o a doua șansă. În această perioadă pot apărea probleme cu transportul, educația sau legea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.